Suntour - Agentie de turism
Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

IRLANDA


Calatorie cu avionTransport cu avion din Bucuresti


Ziua 1. Dublin-Rock of Cashel  (315km)
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 06.30 pentru zbor Bucureşti- Dublin cu compania Blue Air. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer. Ne indreptam spre Rock of Cashel, unul din cele mai renumite si spectaculoase atractii irlandeze, impresionanta colectie de elemente arhitecturale din timpul civilizatiei celtilor. Cazare in zona Cashel.

Ziua 2. CORK- Castelul BLARNEY- KILLARNEY (115 km)
Mic dejun. Plecare spre Cork, al doilea oras al tarii, unde vizităm Primaria, Strada St. Patrick, English Market, Elizabeth Fort,  Catedrala St. Finbarre's. Nu departe de Cork, continam vizita cu Castelul Blarney, impozant si pastrand misterele secolelor trecute, precum legendara piatra a elocventei. Cazare la  Killarney.

Ziua 3. RING of Kerry-Killarney  (180km)
Mic dejun. Timp liber in Killarney sau optional excursie (25 euro) pe Ring of Kerry. Parcurgem cei cca. 180 km ai celei mai spectaculoase rute de coasta din Irlanda - Ring of Kerry, precum si obiective din Parcul National Killarney: Muckross House, Castelul Ross, Pasul Gap of Dunloe. Cazare la Killarney.

Ziua 4. Killarney- Cliffs of Moher- Cast. BURNATTY- Limerick- Dublin(390 km)
Mic dejun. Plecare spre Cliff of Moher, faleze de peste 200 m inaltime care se „pravalesc” in mare oferind privelisti care fac din Irlanda un taram unic. Apoi vizităm Castelul Bunratty si Limerick, al 3-lea oras ca marime din tara:  King John's Castle, Catedrala St. Mary, Universitatea. Sosire pentru cazare la Dublin.
    
Ziua 5. DUBLIN- Glendalough  (90 km)
Mic dejun.  Începem vizita în Dublin cu: Cast. Dublin, Catedrala St. Patrick's, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universităţi din lume), iar la final faimoasa Fabrică Guinness. Timp liber in capitala Republicii Irlanda. Optional (15 euro) excursie la Glendalough,  impresionant ansamblu monahal din sec. al VI-lea, spectaculos amplasata pe malul unui lac glaciar. Cazare la Dublin.

Ziua 6. DUBLIN- BELFAST- Castelul DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY  (350 km)
Mic dejun. Părăsim Dublinul şi înaintam spre nord către Belfast unde se vizitează: Catedrala, Primăria, Albert Clock, Cartierul Universităţii, Grădina Botanică. Timp liber la dispoziţia turiştilor (sugerăm vizita la Ulster Museum) sau excursie opţională pentru a admira Giant`s Causeway, o faleză unică prin simetria uimitoare
a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei opţionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se vizitează ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionantă stâncă şi martor a peste 7 secole de istorie dramatică. Întoarcerea la Dublin pentru cazare.

Ziua 7. DUBLIN- BUCURESTI
Transfer la aeroport la ora 06.30 pentru zbor la Bucureşti, unde aterizam în jurul orei 15.40.

* În 04.08 programul ofera o cazare supliment. la Belfast, apoi ultima cazare la Dublin:

Ziua 6. DUBLIN- BELFAST- Castelul DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY  (350 km)
Mic dejun. Părăsim Dublinul şi înaintam spre nord către Belfast unde se vizitează: Catedrala, Primăria, Albert Clock, Cartierul Universităţii, Grădina Botanică. Timp liber la dispoziţia turiştilor (sugerăm vizita la Ulster Museum) sau excursie opţională pentru a admira Giant`s Causeway, o faleză unică prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei opţionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se vizitează ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionantă stâncă şi martor a peste 7 secole de istorie dramatică. Întoarcerea la BELFAST pentru cazare.

Ziua 7. BELFAST- DUBLIN (165 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizita individuala in Belfast. Transfer la hotelul din Dublin. Dupa amiaza timp liber pentru vizite individuale in Dublin. Cazare la Dublin.

Ziua 8. DUBLIN- BUCURESTI
Transfer la aeroport la ora 06.30 pentru zbor la Bucureşti, unde aterizam în jurul orei 15.40.

DATE DE PLECARE 2016

 

12.07

23.08      04.08*

Supl. SINGLE

COPIL  6-12 ani

Loc în cameră DBL

 

 419€        445€

155 €

395 €
PREŢUL INCLUDE
Zbor Bucuresti- Dublin si retur (orele sunt locale şi pot suferi modificări)
• transport cu autocar / microbuz cu climatizare, clasificat 2 - 4*. 
• 6 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3*/2*;
* În 04.08 este o noapte de cazare suplimentară la Belfast (penultima), apoi ultima cazare la Dublin.
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu pana in după amiaza zilei a 6-a, iar ȋn restul zilelor asistenţă turistică.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
•excursii opţionale: Ring of Kerry, Castelele Glendalough si Dunluce, Giant`S Causeway, toate minim 20 persoane.
•Taxe aeroport şi transfer aeroport – hotel - aeroport 195 euro
•Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

 
Click aici pentru preturi si oferta WORD!


Rezerva acum !


Oferte similare