Suntour - Agentie de turism
Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

FIORDURI


Calatorie cu avionTransport cu avion din Bucuresti


Ziua 1. Bucuresti- OSLO 
Prezentare în Aeroportul OTOPENI la ora 04.30  pentru zbor Bucureşti-Oslo cu Lufthansa, cu escala la Munchen. După aterizare şi îmbarcare în microbuzul de transfer, deplasare spre hotelul din Oslo pentru cazare. După prânz timp liber la dispoziţie pentru vizite individuale ȋn Oslo. 
    
Ziua 2.LILLEHAMMER- Drumul ATLANTICULUI- MOLDE (420 km)
Mic dejun. Dimineata devreme (ora 6.30), transfer la hotelul din Hamar. Întalnire cu ghidul si grupul de autocar. Avansăm spre nord urmând malul lacului Mjosa către Lillehammer, faimoasa staţiune montană unde s-au organizat Jocurile Olimpice de Iarnă. Ne îndreptăm apoi spre Kristiansund, de unde urmăm spectaculosul "Drum al Atlanticului” trecând peste o salbă de poduri care leagă o mulţime de insulițe. Sosire pentru cazare în pitorescul oraş Molde.
    
Ziua 3.Drumul TROLILOR- Fiordul GEIRANGER- NORDFJORD (320 km)
Mic dejun. Traseul străbate "Ruta de Aur” cu peisaje copleşitor de spectaculoase pe Drumul Trolilor, apoidupă ce traversăm cu ferryboat-ul Norddalsfjord, intrăm pe Drumul Vulturilor către Geiranger. Contra cost, îmbarcare pentru o croazieră pe Geirangerfjord, în care veţi admira natura sălbatică cu versanţi abrupţi "prăvălindu-se” în apele fiordului, împreună cu apele învolburate ale cascadelor "Voalul Miresei” şi "Cele 7 surori”. Urmează apoi Nordfjord şi Gheţarul Briksdal, unul din cele mai mari din Europa, la care se poate ajunge printr-o plimbare de circa o oră. Sosire pentru cazare în zona Forde- Sogndal.

Ziua 4. AURLAND-SOGNEFJORD GUDVANGEN- BERGEN (230 km)
Mic dejun. Dimineaţă străbatem zone de un pitoresc aparte spre cel mai lung tunel din lume (24,5 km) pt. îmbarcare contra cost într-o nouă croazieră, pe cele mai îndepărtate ramificaţii ale "gigantului” fiord Sognefjord, impresionant prin cei 205 km şi adâncimea maximă de peste 1300 m. Drumul continuă pentru cazare la Bergen, prima capitală a ţării şi "poartă a fiordurilor. Vizitam cartierul medieval Bryggen Mariakirke vechiul port, şi Rosenkrantz. Opţional, urcare cu telecabina pe vârful Floyen pentru o superbă panoramă  a oraşului.

Ziua 5. BERGEN-Hardanger-OSLO  495 km
Mic dejun. Plecare spre Oslo, urmând malul fiordului Hardanger pe care îl traversăm la Bruravik. Admirăm imensa cădere de 180 m a cascadei Voringsfoss. Tur de oras în capitala Norvegiei: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul) Teatrul Naţional,  Primăria (unde se decernează premiile Nobel pentru pace) şi Fortăreaţa Akershus.  Cazare la Oslo.

Ziua 6. OSLO-  BUCURESTI
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber în Oslo. Întoarcere la hotel utilizând mijloacele de transport public. Transfer la aeroport la ora 15.30 pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti Otopeni în jurul orei 00.50 urmatoarea zi.

DATE DE PLECARE 2016

20.06, 28.06, 11.07,

21.07, 28.07, 08.08

Supl. SINGLE

COPIL  6-12 ani

Al 3-lea adult în cameră

Loc în cameră DBL

             555 €

245 €

525 €

539€
PREŢUL INCLUDE

•Bilet de avion Bucureşti  - Oslo şi retur cu  Lufthansa  (orele sunt locale şi pot suferi modificări);
•transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, 
•5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 - 4* şi IBIS;
•ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua  2 până ȋn ziua 5 inclusiv, apoi asistenţă turistică.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
•Croaziera (traversările cu ferry) pe Geiranger şi pe Sognefjord  (la Flam) 35+35€ / pers.
•Traversarile cu ferry la Norddalsfjord, Sognefjord, taxele pentru pasageri + autocar, în total  45 € (se achită la înscriere) 
• taxe aerop. şi transfer aeroport- hotel- aeroport 195€
•intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale

 
Click aici pentru preturi si oferta WORD!


Rezerva acum !


Oferte similare