Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CITY BREAK SI WEEKEND > FRANTA > PARIS-VERSAILES-DISENYLAND

PARIS-VERSAILES-DISENYLAND


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Ziua 1. Decolare din aeroportul Cluj-Napoca cu compania Wizzair la orele 18:10 Aterizare in aeroportul Paris/Beauvais la orele 19:55. Transfer la Paris. Cazare 4 nopti la acelasi hotel.
Ziua 2. Vizita Paris, toata ziua. Ne îndreptam spre Ile de la Cité, unde urmeaza un tur ghidat, partial cu autocarul, partial pietonal, toata ziua cu timp liber pentru masa. Vizitam: Palatul Primariei, Opera, Sainte Madeleine, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysee, Parlamentul, Parcul Tuileries, Palatul Louvre, Palatul Regal,  Domul Invalizilor, Panteonul, optional, urcare in Turnul Eiffel si croaziera pe Sena. Cazare
Ziua 3. Continuam vizita orasului Paris cu Cartierul Latin, Muzeul Evului Mediu, Sorbona, Catedrala Notre Damme, Sainte Chapelle, Palatul Justitiei, La Conciergerie, Pont Neuf. Dupamasa vizita Cartierul Montmartre, Catedrala Sacre Coeur, Piata Pictorilor, Place Pigalle, timp liber. Cazare
Ziua 4. Timp liber in Paris. Sugeram vizitarea Muzeului Louvre sau Parcul de Distractii Disneyland. 
Ziua 5. Timp liber in Paris, sau *optional, vizite la Palatul Versailles, resedinta monarhiei absolutiste si Palatul Fontainbleau, centru al culturii, literaturii si politicii  franceze. Transfer la aeroport. Decolare din Aeroportul Paris-Beauvais la orele 20:25, aterizare la Aeroportul din Cluj la orele 23:55.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 40%)

Tarif Early Booking

>31.03.16 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

31.07.2016

559 euro

519 euro

489 euro

Tarif Client Fidel

 539 euro

 509 euro

 479 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 75 euro
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 40 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.

Tariful include:
- bilet de avion Cluj-Paris/Beauvais-Cluj  conform orelor mentionate
- taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport conform orelor mentionate in program; un bagaj de  mână care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit; acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa. 
- 4 nopti cazare la hotel  3* in Paris de tip Ibis/Campanille/Kyriad in apropiere de metrou cu mic dejun bufet 
- tur de oras cu autocarul si pietonal in ziua 2,3
- ghid turism din partea agentiei si asistenta turistica

Tariful nu include:
- bagaj de cala de 23 kg ~60 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj)
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: in Paris sugeram abonamentul de muzee (Paris Museum Pass - 2 zile-42 euro, 4 zile-56 euro), taxa Disneyland~58 euro, bilet RER Paris- Disneyland ~8 euro/sens; croaziera pe Sena~13,50 euro, urcare in Turnul Eiffel~16,50 euro
- excursia optioala Versailles+Fontainbleau: 25 euro (minim 25 persoane) cu ghid din partea agentiei pentru explicatii in exterior si transport autocar (intrare cu Paris Pass) 
- servicii ghizi locali la cerere (ghidul din Romania nu are dreptul sa explice la obiectivele turistice in strainatate)
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional) 
- nu exista optiune de loc preferential în autocar
Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

COD:GA0000Click aici pentru preturi si oferta PDF!


Rezerva acum !


Oferte similare