Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

PARIS MAGIQUE


Calatorie cu avionTransport cu avion din Bucuresti


Ziua 1. Bucureşti - Paris  
Prezentare în Aerop. Bucureşti OTOPENI la ora 05.00 pt. zbor Bucureşti-Paris cu compania Tarom. De asemenea se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din alte oraşe ale ţării direct pentru destinaţia Paris şi care au zboruri apropiate ca dată cu datele acestei excursii. După aterizarea la Paris, transfer la hotel. În continuare, program liber, la dispozitia turiştilor. Cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS- VERSAILLES
Mic dejun. Timp liber sau, opţional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles şi grădinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence, L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle. Întoarcere la hotel utilizând transportul  public. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- L`Ille de la Cite, Montmartre
După micul dejun, începem explorarea oraşului utilizând transportul public: L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversăm  într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon şi Grădinile Luxembourg. Seara, timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilică Sacre Coeur şi pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere  la hotel pentru cazare.
Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VAL. LOIREI (470 km)
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie opţională (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber în Paris, paradis al pasionaţilor de shopping, iar pentru "copiii” de toate vârstele sugerăm o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). În Paris nu rataţi impozantul Dom al Invalizilor, mormântul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea in Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 6. Au revoir PARIS
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Timp liber în Paris. Transfer la ora 15.00 la aeroportul  Charles de Gaulle din Paris pentru zbor la Bucureşti sau la aeroporturile de destinaţie din ţară. Sosire la Bucureşti în jurul orei 20.10.

PREŢUL INCLUDE
•Bilet de avion Bucureşti - Paris - Bucureşti, zbor Tarom(orele sunt locale şi pot suferi modificări).
•5 cazări cu mic dejun la hotel 3* sau 2* (minim 10 pers. la fiecare hotel;
•ghid însoţitor din partea agenţiei.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
•Croaziera Sena, urcarea in Turnul Eiffel, transport local  în Paris 
•transp. cu autocar climatizat, min. 2* pt. opţionala din ziua 4
•excursii opţionale (autocarul deserveşte si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri), Valea Loirei -Fontainebleau, minim 20 pers.
•intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
•Transfer aeroport – hotel - aeroport + taxe aeroport  195 euro (pot suferi modificări).

DATE DE PLECARE 2016

31.05

18.06

30.06, 11.07, 31.07, 04.08, 13.08, 19.08

27.08, 08.09

Supl. SGL

Copii   6-12 ani

Hot. IBIS (sau similar)- (MD bufet) 2*+ suburbii  Paris

295 €

315 €

325 €

135 €

Reducere 35 €

 

Hotel IBIS (sau similar)- (MD bufet)  3* in Paris

355 €

355 €

365

155€

Reducere 35 €

 
ORAR DE ZBOR : COMPANIA  TAROM

Bucuresti – OTOPENI  09.15 - PARIS - CDG 11.35

PARIS - CDG-16.20 OTOPENI  20.10

Cod:CHR0000

 
Click aici pentru preturi si oferta WORD!


Rezerva acum !


Oferte similare