Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

LONDRA


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Program 1. Londra-Windsor-Greenwich 03.08.2016
Ziua 1. Decolare din Cluj la orele 18:05 cu compania Wizzair. Aterizare la Londra Luton la orele 19:10. Transfer la Londra. Cazare 3 nopti la acelasi hotel.
Ziua 2.  Vizita Londra, program ghidat, cca 4 ore, cu autocarul partial pietonal, fara intrari (exterior) – se viziteaza zona Kensington cu Memorialul Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Harrod's, Catedrala St. Paul’s, The City, Abatia Westminster, Parlamentul cu Big Ben, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham, St. James Park, Piccadilly Circus, Piata Trafalgar. Dupa amiaza timp liber pentru vizite, London Eye, Covent Garden sau Cartierul Chinezesc Soho. Cazare.
Ziua 3. Zi libera in Londra sau *optional vizitam Windsor, rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George, schimbul de garda (depinde de organizatori – programul se va ajusta astfel incat grupul sa vada schimbul de garda sau la Buckingham sau la Windsor). Dupamasa vizita Greenwich (program de jumatate de zi) – Meridianul 0 si Observatorul Regal, Muzeul Marinei cu Colegiul Naval. Timp liber. Cazare.
Ziua 4. (Mic dejun la pachet) Transfer la aeroport in zori. Decolare din aeroportul Luton la orele 07:35, aterizare la Cluj-Napoca la orele 12:30.

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.16 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.01.16 (avans 50%)

03.08.2016

629 euro

609 euro

589 euro

Tarif Client Fidel

619 euro

599 euro

579 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti:  30 euro

Supliment camera single:  95 euro
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in spatamana plecarii.

Tariful include:
- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta mentionata, conform orarului de zbor mentionat, 1 bagaj de mana care masoara 42x32x25cm sau mai putin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din fata; taxe de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport
- transport  cf program cu autocar modern, climatizat, 3*  sau minibus local, in functie de numarul de persoane
- tur de oras ghidat cu autocarul si/sau pietonal, cf program; ghid turism din partea agentiei
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel in Londra la Hotel Ibis Hounslow (sau similar); Atentie! Al 3lea pat in camera poate fi supraetajat 

Tariful nu include:
- bagaj de cala de 23 kg~60 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj)
- excursiile optionale: Windsor-Greenwich – 30 euro + ~17 GBP taxa de intrare in Windsor, Greenwich-intrare libera la Observatorul Regal si la Muzeul Marinei+Casa Reginei (minim 30 persoane); 
- servicii ghizi locali la cerere (ghidul din Romania nu are dreptul sa explice la obiectivele turistice in strainatate)
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)
- nu exista optiunea de loc preferential

COD:GA0000Click aici pentru preturi si oferta PDF!


Rezerva acum !


Oferte similare