Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > TARGUL DE CRACIUN SI REVILION > AUSTRIA > PIATA CRACIUN VIENA-PRAGA-BUDAPESTA

PIATA CRACIUN VIENA-PRAGA-BUDAPESTA


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


Ziua 1. (Oradea-Viena~500 km) Plecare din Oradea la orele 05:00, pe ruta Oradea – Budapesta – Viena, unde incepem cu un tur de oraş panoramic cu autocarul Parcul de distracţii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, apoi clădirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Poşta Imperială, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneză, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinţe ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primăria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmează un tur pietonal cu vizitarea următoarelor obiective pe dinafară : Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom, Kartnerstrasse cu Biserica Capucinilor si Cripta Imperiala. Timp liber in centrul Vienei pentru a savura Targul de Craciun cu produsele artizanale, cu bauturile si gustarile specifice. Cazare, cina opţional la restaurantul hotelului.
Ziua 2. Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi la un centru comercial in zona Viena. Ne indreptam spre Praga. (Viena-Praga~300 km). Sosire la Praga, Orasul de Aur, sau Orasul celor 100 de turnuri , unde urmeaza un tur pietonal cu Turnul Munitiei, Casa Reprezentativa Pragheza, Piata Orasului Vechi, unde admiram Biserica Tyn, Biserica Sf. Nicolae, Vechea Primarie, Orologiul. Cazare. 
Ziua 3. Mic dejun. Continuam sa vizitam Praga, - Castelul cu Straduta Aurarilor, Palatul Regal, Biserica Sf. Gheorghe, Catedrala Sf. Vit. Pauza de masa – optional masa de pranz cu bere  la un restaurant traditional ceh. Coborâm pe Strada Nerudova apoi trecem Podul Carol spre Piata Orasului Vechi. Timp liber, pentru a savura atmosfera Pietei de Craciun. Cazare.
Ziua 4. Mic dejun. Pornire spre Budapesta, unde urmeaza un tur panoramic al Budapestei, Perla Dunarii cu Muntele Gellert, Cetatea Buda, Bastonul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Caterdala Sf. Stefan, etc. Vizitam Targul de Craciun. Pornire spre casa; sosire  in tara seara tarziu.

Dat

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>30.09.17 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>31.08.17 (avans 50%)

30.11.2017

169 euro

165 euro

159 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro

Supliment camera single:  30 euro

BONUS CLIENT FIDEL: LOCURI PREFERENTIALETarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.08.2016
Tariful include:
- transport cu autocar clasificat international de 3*/ in caz de grup mic, transportul se realizeaza cu microbuz/autocar 30 locuri 
- 2 nopti cazare la hotel 3* în Praga,  1 noapte cazare la Viena la hotel-pensiune 3-4*  mic dejun bufet, în camere duble sau triple, cu baie proprie cu dus 
- ghid turism 
Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice din program (aprox. 12 euro  – Praga  cu tur ghidat)
- cinele optional – informatii in saptamana plecarii, se transmit imreuna cu detaliile de plecare.
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

05:00

Oradea

Parcarea Vulturul Negru

0

02:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

15 euro

01:20

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

25 euro

00:00

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

25 euro

01:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

25 euro

02:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

03:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

02:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

02:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

15 euro

02:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

20 euro
Tariful transferului  este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).

 

 

cod:gal
Click aici pentru preturi si oferta WORD!


Rezerva acum !


Oferte similare