Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

COSTA DE AZUR


Calatorie cu avionTransport cu avion din Timisoara


Ziua I: 04.08.2015 Decolare la ora 06:40 din Timisoara – aterizare pe Aeroportul Milano (Bergamo) la ora 07:25. Vizităm Milano, unde vom vedea Domul, Castelul Sforzesco, Teatrul Scala, Primăria, Galeriile Vittorio Emmanuele II. Plecare spre Coasta de Azur. Cazare la Nice, hotel Ibis Styles Nice Vieux Port 3*.
Ziua II: 05.08.2015 Mic dejun. Vizitarea a două dintre “perlele” Coastei de Azur: Nice (dimineata ) şi (dupa amiaza) Cannes – oraşul filmelor şi al vedetelor, cu un aer retro-chic plin de rafinament. Cazare la Nice.
 Ziua III: 06.08.2015: Mic dejun. Excursie optionala (o zi): St. Paul de Vence, sat medieval bine pastrat cu o panorama superba asupra Rivierei Franceze, care detine una dintre cele mai valoroase colectii de arta contemporana, cea a Fundatiei Maeght. Apoi ne indreptam spre incantatorul si toropitul oras Grasse, capitala mondiala a parfumurilor. Ziua o incheiam pe plaja de la Antibes, un oras stravechi situat vizavi de Nisa peste Golfului Ingerilor. Aici se poate vizita Castelul Grimaldi, actual Muzeu Picasso. Intoarcere in Nice, cazare.
 Ziua IV: 07.08.2015: Mic dejun. Plajă. Timp liber in Nice, oraş – staţiune al artelor şi culturii, cu cea mai mare concentrare de muzee după Paris, renumit pentru fascinanta atmosferă “Belle Epoque”. Cazare la Nice.
 Ziua V: 08.08.2015: Mic dejun. Excursie optionala(o zi) in Provence, unde vizitam Marsilia, al doilea oraş ca mărime al Franţei, renumit pentru celebra fortăreaţă Chateau d’If, în care se petrece o parte din acţiunea romanului lui Alexandre Dumas – Contele de Monte Cristo. Se viziteaza Portul Vechi, Muzeul civilizaţiilor Europei şi ale Mediteranei (MuCEM) si Catedrala Notre-Dame de la Garde. La intoarcerea popas pentru vizitarea celei mai pline de viaţă staţiuni de pe coastă: Saint Tropez, locul unde pictori şi scriitori celebri şi-au găsit inspiraţia sau muzele. Cazare la Nice.
Ziua VI: 09.08.2015: Mic dejun. Plajă, shopping sau vizitarea muzeelor din Nice. După amiază, vizită la Monaco. Vizita in zona inalta a orasului: Catedrala Notre Dame, Oceanograful, Palatul Regal, apoi coboram pe langa Portul de Iahturi, pe Circuitul de Formula I, pe langa celebrul Casino, in zona exclusivista a magazinelor de lux. Cazare la Nice.
Ziua VII: 10.08.2015: Mic dejun. Plecare din Nice, vizită la San Remo. Ne continuam drumul spre Genova, vizitam Portul Vechi, Catedrala San Lorenzo, Palatul Ducal, Biserica Il Gesu, Piazza Ferrari, Casa lui Cristofor Columb si Porta Soprana. Cazare in Bergamo, Hotel Winter Garden Bergamo 4* sau similar.
ZiuaVIII: 11.08.2015: Mic dejun. Ne indreptam spre aeroportul Bergamo; decolare la ora 14:10 – aterizare la Timisoara la ora 16:50.

Pret: 849 euro/adult in DBL
Early booking!!! 15.02.2015: 749 euro/adult in DBL
                                                            
Pretul include:
 bilet de avion Timisoara-Milano Bergamo-Timisoara
taxe de aeroport si transfer aeroport –hotel- aeroport
transport cu autocar modern conform programului
7 nopti cazare cu mic dejun
asistenta turistica
pretul nu include:
reducere camera tripla 60 eur/pers 
•taxe intrari obiective turistice
•asigurarea medicala
•taxa hoteliera 1 €/zi
•excursiile optionale: 
St Paul de Vence 30 euro
Marsilia 60 euro
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor.
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

cod:ULT0000
Rezerva acum !


Oferte similare