Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

Belgia Olanda


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Ziua 1.  Decolare din Cluj cu compania Wizzair la orele 06:30, aterizare la orele 08:00 la Bruxelles. Intalnire cu reprezentantul agentiei la orele09:00.Vizitam Bruxelles – scurt tur panoramic: Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal - Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi ne indreptam spre Leuven, oras universitar renumit, sa admiram una dintre cele mai frumoase primarii din lume. Urmeaza Waterloo, locul bataliei finale pentru Napoleon Bonaparte. Cazare zona Bruxelles, 2 nopti la acleasi hotel. (Lungimea traseului~150 km). 
Ziua 2. Vizitam Ghent, orasul lui Carol V, cu Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, azi de aici pornesc micile croaziere pentru vizitarea orasului. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval – beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Optional croaziera pe canale si cumparaturi de pralineuri. Cazare zona Bruxelles (Lungimea traseului~260 km)
Ziua 3. Incepem ziua cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Continuam  vizita cu cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof. Vizita la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii. Iesim la Scheveningen, cea mai renumita statiune la Marea Nordului; timp liber. Cazare 2 nopti la acelasi hotel zona Rotterdam/Amsterdam.
Ziua 4. Dimineata vizita la Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, Muzeul van Gogh sau Rijksmuseum; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau Optional vizita la *Vollendam, (cca 3-4 ore=10 euro) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita la ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Reintoarcere in Amsterdam – timp liber seara in zona Pietei Dam si a “Cartierului Rosu”. Cazare zona Rotterdam/Amsterdam.
Ziua 5. Pornim spre Eindhoven. Decolare la 14:40, aterizare la Cluj-Napoca la orele 18:05.

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita la finalizarea grupului,doar in caz de nevoie, cu 5-7 zile inainte de plecare.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2014

Tariful include:
- 4 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet (2 nopti zona Bruxelles, 2 nopti zona Rotterdam/Amsterdam)
- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta si cf orarului mai sus mentionat, taxele de aeroport si transfer aeroport, 1 bagaj de mana care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa.
- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.
- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:
- bagaj de cala de 32 kg ~50-60 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos daca se achita la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj ulterior)
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Muzeul Van Gogh ~15 euro, Rijksmuseum~15 euro, Turnul Euromast~10 euro, Altarul Van Eyck ~4 euro, Keukenhof ~ 16 euro; taxa vaporas Amsterdam ~16 euro, Bruges ~9 euro
- *excursia optionala la Vollendam este excursie optionala si costa 10 euro. Pretul include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului si a sabotilor de lemn cu traducere in lb romana+degustare cascaval. (minim 25 persoane)
- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

 
Rezerva acum !


Oferte similare