Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AVION > ITALIA > LA BELLA ITALIA CU PERLELE SUDULUI

LA BELLA ITALIA CU PERLELE SUDULUI


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Ziua 1. Decolare la orele 11:45 din aeroportul din Cluj-Napoca – aterizare in Aeroportul Roma-Ciampino la 12:40. Intalnire cu ghidul si autocarul in jurul orei 13:00. Vizitam Roma, Orasul Etern: Catedrala Sf Petru, Muzeele Vaticanului cu Capela Sixtina, Castel San Angelo.(Atentie! Pentru o circulatie mai rapida folosim metroul si ne deplasam pe jos, deoarece obiectivele turistice din Roma,  au distante relativ mici intre ele). Cazare zona Roma, 3 nopti la acelasi hotel. 
Ziua 2. Continuam vizita Orasului Etern cu Bisericile San Pietro in Vincoli, Santa Maria Maggiore, Colosseum si Forul Roman, Forurile Imperiale. Timp liber. Continuam cu Piata Navona, Panteonul, Fontana di Trevi si Piazza di Spagna cu Scarile Spaniole. Cazare zona Roma, la acelasi hotel.
Ziua 3. Continuam vizita Romei cu Via Appia Antica, cu Catacombele, locul de inmormantare a primilor martiri crestini. Urmeaza San Giovanni in Laterano, prima biserica crestina din Roma, si catedrala Romei, Baptisteriul lui Constantin cel Mare, primul baptister al crestinismului, Sfanta Scara a lui Pilat.Timp liber in Roma sau *Excursie optionala la Tivoli, renumit pentru ruinele vilei Imparatului Adrian si gradinile vilei familiei Este (vizitam doar Vila Este cu Gradinile Tivoli), ambele insemnate pe lista Patrimoniului UNESCO. Cazare.
Ziua 4. Pornim spre sud; oprire la Montecassino, manastirea fondata in 529 de Sfantul Benedict (manastirea se gaseste la o altitudine de 500m; vizitam biserica si admiram panorama. Ne continuam drumul spre Napoli, oprire la Caserta, resedinta regilor Neapolelui, vizitam splendidul palat baroc in care s-au filmat si cateva secvente din Star Wars. Cazare zona Napoli, cazare 4 nopti la acelasi hotel.
Ziua 5. Incepem ziua cu anticul oras Pompei, asezat la picioarele Vulcanului Vezuviu, Basilica, Forul Central, etc ( ghid local obligatoriu). Urmeaza  vulcanul care umbreste destinul a cca 3 milioane de oameni care locuiesc la picioarele lui - urcam pe Vezuviu cu autocarul pana in apropiere de crater (vizita depinde de conditiile meteo).Vizitam apoi Napoli – Portul, Castel Nuovo, Palatul Regal, Castel del Ovo, Piazza del Plebiscito, apoi optional Catedrala. Timp liber in Napoli.
Ziua 6. Dupa mic dejun, ne îndreptam cu vaporul spre minunata insula Capri. Aici puteti alege sa va plimbati cu vaporasul (tur de insula cu explicatii) pentru a vizita peisajele pitoresti, pesterile sapate în stânca de catre apa marii; apoi, timp liber pentru a vizita insula - plimbare pe jos sau cu autobuzele locale. Cazare.
Ziua 7. Prima parte a zile este dedicata locurilor in care se inregistreaza cele mai multe miscari seismice din sudul Italiei, Campi Flegrei. Vizitam Lacul Averno, despre care, in antichitate, se credea ca e intarea in Hades, urmeaza Pozzuoli, oras antic cu Vulcanul Solfatara. Timp liber sau *optional cu autobuze locale - tur panoramic Sorrento si Coasta Amalfitana – unul dintre cele mai superbe trasee panoramice din lume; plimbare pe stradutele din Amalfi - vizitam Domul in care se gasesc ramasitele Apostolului Sf. Andrei. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 8. Dupa mic dejun, ne îndreptam spre Roma.  Decolare la orele 13:10, aterizare la aeroportul din Cluj la orele 16:05

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7  zile inainte de plecare.
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2014

Tariful include:
- bilet de avion pe ruta Cluj-Roma Ciampino-Cluj cu compania Wizzair, 1 bagaj de mana care masoara 42x32x25cm sau mai putin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din fata.
- taxe de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, cf orarului de zbor de mai sus
- transport  cf program cu autocar modern, climatizat, 3*  sau minibus local, in functie de numarul de persoane.
- 7 nopti cazare la hoteluri 3-4*, cu mic dejun (3 nopti zona Roma, 4 nopti zona Napoli)
- ghid însotitor din partea agentiei

Tariful nu include:
- bagaj de cala/persoana de 32 kg ~50 euro/bagaj pentru dus-intors  (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj)
- intrarile la obiectivele turistice: Muzeele Vaticanului ~16 euro, Colosseum+Forurile~17 euro, Catacombele~8 eur ; Vezuviu~8 euro, Pompei~11 euro,  si ghid local la Pompei-obligatoriu 5-7 euro/persoana, bilete de transport în comun în Roma~4 eurox2 zile, feribot Capri~35 euro, tur insula Capri cu vaporas~16 euro, Caserta-Palatul Regal ~13 euro, Solfatara~8 euro; taxele de intrare sunt informative si sunt valabile la redactarea programului.
- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar; 
- excursia optionala la Amalfi cu ghid local si autobuz local de 30-35 persoane – 40 euro (locuri limitate), excursia optionala Tivoli – 15 euro+taxa de intrare Vila d'Este si ghid local~15 euro 
- taxele de intrare in orasele din Italia pentru autocar, acolo unde este necesar. 
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- taxele de statiune – zona Roma, hotel 4*, 2 euro/zi/persoana, platibili la fata locului, zona Napoli, 1,5 euro/zi/persoana (taxele pot fi modificate in cursul anului 2015 de catre autoritatile locale)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii) 
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

COD:GA0000
Rezerva acum !


Oferte similare