Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AVION > ISRAEL > Pelerinaj in ISRAEL-IORDANIA

Pelerinaj in ISRAEL-IORDANIA


Calatorie cu avionTransport cu avion din Bucuresti


REDUCERE de pâna la 20% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 - 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 2 – 6% pentru GRUPURI (minim 8 pers. pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).

Ziua 1. TEL AVIV- HAIFA- CANA GALILEII- NAZARETH
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 04.00 pt. zbor Bucuresti - Tel Aviv cu compania Tarom. Dupa aterizare, deplasare spre Nazaret. În drum se viziteaza Haifa - Biserica Stella Maris (pestera Sf. Prooroc Ilie) si Gradinile Suspendate Bahai. Se continua traseul spre Cana Galileii, unde se viziteaza Biserica Minunii construita pe ruinele unei bazilici din sec. VI. Încheiem ziua în Nazaret, vizitând atât Biserica Ortodoxa „Sfântul Gavril”, unde admiram si Fântâna Fecioarei Maria, cât si Biserica Catolica „Buna Vestire”, care adaposteste în subsol o parte a casei lui Iosif (Pestera Familiei Sfinte). Seara cina si cazare în Nazaret / Tiberias.
Ziua 2. CAPERNAUM- TABGHA- Munt. Fericirilor- IORDAN- AMMAN
Mic dejun. Deplasare spre Capernaum, orasul unde a locuit Iisus dupa ce a plecat din Nazaret. Aici se viziteaza ruinele sinagogii, locul în care Iisus a predicat, ruinele casei soacrei Sf. Petru si Biserica Ortodoxa „Sf. Gheorghe”. Continuam cu Tabgha, unde admiram o biserica construita în stil bizantin, apoi facem o oprire pe Muntele Fericirilor. Pe platoul muntelui, având o înaltime de 560 metri se afla capela de forma octogonala a Bisericii Fericirilor. Din Tiberias, croaziera pe Lacul Galileii. Urmeaza Râul Iordan / Yardenit, locul unde Iordanul paraseste Marea Galileii si este amenajat pentru a da posibilitatea pelerinilor sa intre în apele sfinte. Trecem frontiera în Iordania si ne îndreptam spre Amman pentru cazare si cina.
Ziua 3. MADABA - MUNTELE NEBO- AMMAN 
Mic dejun. Dupa micul dejun, tur de oras în Amman, incluzând Marea Moschee si Amfiteatrul Roman. Deplasare spre Madaba, unde se viziteaza Biserica Sf. Gheorghe, renumita pentru mozaicurile din sec. VI. Urmeaza apoi Muntele Nebo, de unde a privit Moise Tara Promisa. Întoarcere la Amman pentru cina si cazare.
Ziua 4. AMMAN- PETRA- AQUABA 
Mic dejun. Deplasare spre Petra, faimoasa capitala a regatului Nabateenilor, a carui populatie a disparut misterios. Drumul serpuieste   printr-un canion îngust, dezvaluind incredibilul oras antic daltuit în stânca. Dupa amiaza ajungem la Marea Rosie, în superba statiune Aquaba, unde dispunem de timp liber pentru vizitarea statiunii, shopping sau baie în mare. Cazare si cina la Aquaba.
Ziua 5. AQUABA- M. Moarta- QUMRAN MASADA- IERIHON- BETHLEEM 
Mic dejun. Parasim Iordania pentru a trece frontiera în Israel spre Eilat, renumita statiune pe malul israelian a Marii Rosii. Timp liber pentru vizita statiunii sau shopping. La prânz, plecare spre Bethleem. Oprire la Qumran lânga Marea Moarta, situata la aproape 400 de metri sub nivelul oceanului planetar. Deplasare la Masada, unde optional se urca contra cost (15 euro telecabina + bilet de intrare), la ruinele cetatii unde a avut loc cea mai eroica rezistenta a iudeilor în razboiul împotriva romanilor. Continuam drumul spre Ierihon, orasul cu cea mai veche istorie din lume, unde vizitam Asezamântul Românesc si Dudul lui Zacheu. Seara, cazare si cina la Bethleem.
Ziua 6. IERUSALIM: Muntele
 Maslinilor - Via Dolorosa- Muntele Sion
Mic dejun. Explorarea Ierusalimului începe cu Muntele Maslinilor, Mânastirea Tatal Nostru, construita pe locul unde Iisus i-a învatat pe ucenici rugaciunea Tatal Nostru, Biserica Dominus Flevit si Gradina Ghetsimani, locul unde obisnuia Iisus sa se retraga si sa se roage. Urmeaza apoi Biserica Tuturor Natiunilor construita prin contributia a 12 state si Biserica Mormântului Maicii Domnului unde gasim Capela Sf. Ioachim si Ana. Traversând pârâul Chedron intram în cetatea Ierusalimului prin Poarta Sf. Stefan si parcurgem pe jos Via Dolorosa spre Golgota si Sf. Mormânt. Încheiem vizita cu: Zidul Plângerii, Muntele Sion, vizita la  Foisorul "Cina cea de Taina”, Biserica Adormirii Maicii Domnului si Mormântul lui David. Cina si cazare in Bethleem. 
Ziua 7. EIN KAREM- BETHLEEM- TEL AVIV- BUCURESTI
Mic dejun. Deplasare la Ein Karem, loc al întâlnirii Fecioarei Maria cu Elisabeta. Aici se viziteaza Biserica "Sf. Ioan Botezatorul” ridicata pe locul nasterii "celui mai mare om nascut din femeie”. Dupa-amiaza deplasare la Bethleem pentru vizitarea Bisericii Nasterii Domnului care este construita peste pestera folosita ca staul. Biserica originala a fost construita în timpul Împaratului Constantin, prin grija mamei sale, Împarateasa Elena, în anul 333 d.Hr. Seara tur de oras cu autocarul în Tel Aviv si vizita în orasul vechi Jaffa, unde admiram biserica ce adaposteste moastele Sf. Gheorghe din Lod. Transfer la aeroport pt. zborul spre tara. Sosire in Bucuresti in jurul orelor  23.40.

PRETUL INCLUDE:
- bilet de avion Bucuresti –Tel Aviv –Bucuresti;
- 6 cazari cu MD + 6 cine în hot. de 3*;
- transport cu autocar clasificat conform normelor locale, cu aer conditionat, la dispozitie pentru efectuarea programului;
- ghid local vorbitor de lb. româna si preot

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
- taxe de aeroport si securitate  155 €/pers;
- tips & porter 45 €/pers. (se achita la înscriere); 
- asigurare medicala;
- taxe de intrare la obiectivele turistice si ghizii locali 59 €/pers. (se achita la înscriere);
- taxa de intrare la Petra aproximativ 55 €/pers.; taxe de rezervare si de viza pt. Iordania-45€/pers. (toate se achita la înscriere).

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  TAROM
Bucuresti – OTOPENI   decolare ora  06.00    Aterizare TEL AVIV  08.35
TEL AVIV                  decolare  ora 20.55     Aterizare OTOPENI  23.40
NOTA:  
Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa îsi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic. 
OBSERVATII: 
În functie de situatiile speciale ce nu depind de agentie, se poate modifica ordinea vizitarii unor obiective sau înlocui partial, în functie de masurile de securitate care se aplica în Israel. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel. Autoritatile israeliene îsi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta încredere. Agentia organizatoare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul îsi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut în afara granitelor României, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
NOTE
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Programul poate suferi  modificari în functie de evenimentele religioase si cele socio-politice existente pe teritoriul Israelului. Pe perioada excursiei hotelurile si localitatea în care sunt se pot modifica pastrându-se aceeasi categorie de confort. Ghidul israelian este raspunzator de buna desfasurare a programului pe toata perioada excursiei. Orice abatere de la program se face pe propria raspundere.
3. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
4. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu doi adulti. Nu se acorda reduceri pentru al treilea adult in camera.
5. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
TURI?TII TREBUIE SA DETINA PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA IE?IRII DIN ISRAEL. 
Pentru persoanele cu pasaport temporar se percepe   o taxa suplimentara pentru viza de Iordania.
Grup minim 25 pers.

 

 

 
Rezerva acum !


Oferte similare