Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > SEJUR CU AVION > GRECIA > Chania Plaja pe insula lui Zeus

Chania Plaja pe insula lui Zeus


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Regiunea Chania (“Hania”), care se afla în extrema de Vest a Cretei, se caracterizeaza prin frumusetea sa unica, având nenumarate plaje nisipoase, strâmtori, pesteri, crânguri vaste de maslini si portocali si combinatia peisajului salbatic cu marea. În regiunea interna muntoasa sunt sate uitate de timp, cu biserici si manastiri, turnuri si castele. 

CHANIA TOWN
Construit pe vechiul oras Kydonia, este impartit in: Orasul Nou, cu birourile, magazinele si intreprinderile sale si Orasul Vechi, construit in jurului portului venetian pitoresc, cu strazi pietruite inguste si arhitectura variata, din timpul dominatiilor straine din trecut. 
KISSAMOS
Al doilea oras ca marime, orasul nu este chiar o statiune, dar este renumit pentru vinul de aici si minunatele plaje din Falassama, orasul vechi Dorian si satul Kasteli. 
PLATANIAS:
Este localizat la 15km vest de Chania si este cea mai populara destinatie turistica din zona. Ofera peisaje magice, numeroase plaje cu apa cristalina, diferite facilitati pentru sport si o mare varietate de restaurante si baruri.  
PALEOCHORA:
Este una dintre cele mai bine organizat statiuni din zona de sud a regiunii Chaina, dar a reusit sa-si pastreze aerul traditional.  Plaja este cu nisip si pietricele, iar apa este foarte limpede.  Paleochora este potrivit atat pentru cei ce prefera viata de noapte intensa cat si pentru cei ce doresc sa se relaxeze intr-un peisaj minunat. 
SOUDA:
Souda este unul dintre cele mai mari porturi din Creta si este conectat cu portul Piraeus. Nu uitati sa vizitati regiunile arheologice bizantine din Apterous si ostrovul Souda.
 SFAKIA:Este un sat traditional,  localizat langa Muntele Alb. Locuitorii poarta costume traditionale cretane si vorbesc un dialect specific. Sfakia este o bijuterie a zonei si merita sa-l vizitati, daca vreti sa simtiti traditia cretana!

De la 375   euro/pax                       Plecari - in fiecare Miercuri –              Durata:8 zile/ 7 nopti

Plecari din :Bucuresti si Cluj Napoca
Orar de zbor
Aegean Airlines:
OTP-CHQ 11:30-13:15
CHQ-OTP 14:00-17:45

CLJ-HER 16:45-18:45
HER-CLJ 14:00-16:00
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari.

Servicii incluse:

Bilet avion cursa charter;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
7 nopti cazare hotel;
Masa în functie de hotelul ales.
*Avionul aterizeaza pe Aeroportul din Chania pentru zborul din OTP
*Avionul aterizeaza pe Aeroportul din Heraklion pentru zborul din CLJ

Tariful nu include:

Taxe de aeroport– 95 €/ persoana;
Supliment plecare din Cluj 30€/pers
Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;
Taxele de intrare la obiectivele turistice;
Alte taxe si cheltuieli personale;
Programe optionale.

 
Rezerva acum !


Oferte similare