Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

PARIS Magique


Calatorie cu avionTransport cu avion din Bucuresti


REDUCERE de pâna la 20% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 2 – 6% pentru GRUPURI (minim 8 pers. pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1. BUCURESTI- PARIS
Prezentare în Aerop. Bucuresti OTOPENI la ora 05.00 pt. zbor Bucuresti-Paris cu compania Air France. De asemenea se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care opereaza din alte orase ale tarii direct pentru destinatia Paris si care au zboruri apropiate ca data cu datele acestei excursii. Dupa aterizarea la Paris, transfer la hotel. În continuare, program liber, la dispozitia turistilor. Cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS- VERSAILLES 
Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles si gradinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence, L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle. Întoarcere la hotel utilizând transportul  public. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- L`Ille de la Cite, Montmartre
Dupa micul dejun, începem explorarea orasului utilizând transportul public: L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversam  într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxembourg. Seara, timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere  la hotel pentru cazare.
Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VAL. LOIREI (470 km)
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie optionala (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavârsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul încarcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber în Paris, paradis al pasionatilor de shopping, iar pentru "copiii” de toate vârstele sugeram o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). În Paris nu ratati impozantul Dom al Invalizilor, mormântul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, Croaziera pe Sena si bineînteles ascensiunea in Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 6. Au revoir PARIS
Dupa micul dejun, se elibereaza camerele si se lasa bagajele în luggage room. Timp liber în Paris. Transfer la ora 15.00 la aeroportul  Charles de Gaulle din Paris pentru zbor la Bucuresti sau la aeroporturile de destinatie din tara. Sosire la Bucuresti în jurul orei 20.10.

PRETUL INCLUDE:
• Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti, zbor Air France. 
• 5 cazari cu mic dejun  la hotel 3* sau 2* (minim 10 pers. la fiecare hotel) 
• ghid din partea agentiei;        

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•asigurarea medicala, intrarile la obiective si ghizii locali
• croaz. Sena, urcarea in Turnul Eiffel, transp. local  în Paris
• transp. cu autocar climatizat, min. 2* pt. optionala din ziua 4
•excursii optionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri), Valea Loirei - Fontainebleau, minim 20 pers.
• taxe aeroport si transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

ORAR DE ZBOR : COMPANIA  TAROM
Bucuresti – OTOPENI     decolare ora  09.15      Aterizare   PARIS - CDG 11.35
PARIS - CDG          decolare  ora  16.20     Aterizare   OTOPENI  20.10

NOTA:    Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa îsi  dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic. 
BONUSURI::
1. 50% REDUCERE - Croaziera (fara cina)  pe Sena.
 2. GRATUIT – Versailles, Defence, tur Paris.
3. 50% REDUCERE – Fontainebleau + Valea Loirei.
NOTE:
1. Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program
3. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se viziteaza pe exterior
4. Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al carui ghid va insoti si turistii sositi cu avionul
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti. 
6. Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 
                                             
Grup minim 20 pers.

 

 

 

 
Rezerva acum !


Oferte similare