Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

PARIS-LONDRA


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Ziua 1. Decolare din aeroportul Cluj-Napoca cu compania Wizzair la orele 06:10 – Aterizare 07:50 in aeroportul Paris/Beauvais. Intalnire cu ghidul in jurul orei 8:30. Transfer la Paris; vizita Paris, toata ziua. Ne îndreptam spre Ile de la Cité, unde urmeaza un tur ghidat, partial cu autocarul, partial pietonal, toata ziua cu timp liber pentru masa. Vizitam: Opera, Sainte Madeleine, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysee, Parlamentul, Parcul Tuileries, Palatul Louvre, Palatul Regal, Palatul Primariei, Catedrala Notre Damme, Sainte Chapelle, Palatul Justitiei, La Conciergerie, Pont Neuf, Domul Invalizilor, Cartierul Latin cu Muzeul Evului Mediu, Sorbona si Panteonul. Optional croaziera pe Sena. Cazare.
Ziua 2. Program liber in Paris, sau *optional vizita Palatul de la Versailles + Palatele Marele si Micul Trianon. Plimbare prin parc. Program de seara in Cartierul Montmartre, Catedrala Sacre Coeur, Piata Pictorilor, Place Pigalle, timp liber. Cazare.
Ziua 3. Timp liber in Paris (pentru transport se folosesc mijloace de transport in comun) sau *optional Valea Loirei cu Chateau Chambord, superbul castel de vanatoare al lui Ludovic al XIV-lea, amplasat intr-o zona extraordinara, apoi oraselul Blois, cu castelul regal, de unde au pornit multe evenimente importante din istoria Frantei, iar la intoarcere vizita castelul Fontainbleau. Intoarcere in oras, optional, urcare in Turnul Eiffel. Cazare.
Ziua 4. Timp liber in Paris (pentru transport se folosesc mijloace de transport in comun) sugeram vizita Muzeului Louvre sau sugeram copiilor de toate varstele vizitarea Disneyland cu RER din Paris. 
Ziua 5. Ne indreptam spre Regatul Unit, (Paris-Londra=450 km) Trecere peste Canalul Manecii. In drum spre Londra, poposim în minunatul orasel, Canterbury, unde a fost asasinat arhiepiscopul Thomas Beckett - vizitam Catedrala. Sosire la Londra. 5 nopti cazare la acelasi hotel in Londra.
Ziua 6. Vizita Londra, toata ziua program cu timp liber inclus - tur de oras ghidat, cu autocarul partial pietonal, fara intrari (exterior) – se viziteaza zona Kensington cu Memorialul Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Harrod's, Piccadilly Circus, Piata Trafalgar, The City, Abatia Westminster, Parlamentul cu Big Ben, Catedrala Sf. Pavel, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham, St. James Park. Dupa amiaza timp liber pentru London Eye, Covent Garden sau Cartierul Soho. Cazare.
Ziua 7. Zi libera in Londra sau *optional vizitam Windsor, rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George, schimbul de garda (depinde de organizatori – programul se va ajusta astfel incat grupul sa vada schimbul de garda sau la Buckingham sau la Windsor). Dupamasa vizita Greenwich (program de jumatate de zi) – Meridianul 0 si Observatorul Regal, Muzeul Marinei cu Colegiul Naval. Timp liber. Cazare.
Ziua 8. Timp liber în Londra sau, *excursie optionala la Stratford-upon-Avon locul de nastere al celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor, William Shakespeare – vizita casa natala, casele Shakespeare, mormantul lui Shakespeare in Biserica Sfintei Treimi, apoi pornire spre Oxford, plimbare prin Oxford, oras universitar legendar – vizita Christ Church College, cel mai vechi colegiu din Oxford cu catedrala, biblioteca, Coridorul Pijamalelor, etc. Plimbare prin Oxford printre colegii; timp liber. Cazare. (lungimea traseului total~300 km). 
Ziua 9. Timp liber in Londra pentru vizitarea muzeelor-British Museum/Tower/National Galery/Muzeul de Stiinte ale Naturi, etc.er/National Galery/Muzeul de Stiinte ale Naturi, etc.
Ziua 10. Mic dejun la pachet. Transfer la aeroportul Londra-Luton in zori. Decolare la orele 8:45, aterizare la Cluj la orele 13:40.

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 40 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7  zile inainte de plecare.
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2014

Tariful include:
- bilet de avion cu compania Wizzair pe ruta mentionata, conform orarului de zbor mentionat, 1 bagaj de mana care masoara 42x32x25cm sau mai putin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din fata.
- taxe de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, cf orarului de zbor de mai sus
- 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*sau de tip Ibis. Atentie! Al 3lea pat in camera poate fi supraetajat in hotelul de la Londra.
- transport cu autocar modern, licentiat 3*cf programului
- ghid turism din partea agentiei pe tot traseul 

Tariful nu include:
- taxa obligatorie Feribot Calais-Dover – 25 euro/persoana, se achita la inscriere
- bagaj de cala de 32 kg ~60 euro/dus-intors (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj)
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: in Paris sugeram abonamentul de muzee (Paris Museum Pass - 2 zile-42 euro, 4 zile-56 euro), taxa Disneyland~58 euro, bilet RER Paris- Disneyland ~8 euro/sens; croaziera pe Sena~13 euro, urcare in Turnul Eiffel~15 euro
- excursia optioala Versailles-15 euro, include vizitarea Palatului Regal, Micul si Marele Trianon, ghid din partea agentiei pentru explicatii in parc si in afara palatului si transport autocar (intrare cu Paris Pass) taxa Parc Gradinile muzicale: 8 euro; 
- excursie optionala la Fontainbleau (intrare cu Paris Pass) si Valea Loirei (Chambord-recomandam exterior; Blois~10 euro)– 35 euro, numar minim 30 persoane
- Londra: excursiile optionale: Windsor-Greenwich – 30 euro + ~17 GBP taxa de intrare in Windsor, Greenwich-intrare libera la Observatorul Regal si la Muzeul Marinei+Casa Regnei; Startford-Oxford – 35 euro, numar minim30 persoane – include transport, ghid + taxele de intrare pt Casa Natala Shakespeare ~ 15GBP, Trinity Church ~2GBP, Christ Church College~8 GBP.
MENTIONAM CA EXCURSIILE OPTIONALE SE REALIZEAZA CU ACELASI AUTOCAR PENTRU 2 GRUPURI, DECI LOCURILE SUNT LIMITATE
- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar : 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

COD:GA0000
Rezerva acum !


Oferte similare