Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AVION > Spania > MARELE CIRCUIT AL SPANIEI

MARELE CIRCUIT AL SPANIEI


Calatorie cu avionTransport cu avion din Cluj


Ziua 1. Decolare din Cluj-Napoca cu compania Wizzair la orele 17:20. Aterizare in Barcelona la orele 19:25. Transfer la hotel. Cazare zona Barcelona. 
Ziua 2. Zaragoza – Madrid. (Barcelona-Madrid ~ 615 km) Plecare spre vechiul sediu al Aragonilor, Zaragoza. Plimbare prin centru, vizitam centrul vechi, Catedrala si Biserica El Pilar. Facem cunostinta cu stilul mudejar. Timp liber. Ne continuam drumul spre Madrid. Cazare zona Madrid.
Ziua 3. Madrid si El Escorial. Începem vizita noastra cu capitala Spaniei, Madrid: Palatul Regal, Orasul Vechi, Monumentul Cervantes, Placa Mayor, Muzeul Prado. Vizita El Escorial, rezidenta regala spaniola si locul de veci al regilor spanioli. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4. Toledo si Cordoba. (Madrid-Sevilla ~ 530km) Parasim Madridul si ne îndreptam spre capitala Castiliei, Toledo. Fosta resedinta regala si imperiala care are o traditie istorica foarte bogata. Vizitam vestigiile culturale ale orasului – Catedrala care se înalta deasupra orasului, Primaria, Casa Memoriala El Greco, Cartierul Evreiesc. Ne continuam drumul spre Cordoba, vechiul centru religios maur-islamic, care, odinioara a fost si cel mai civilizat oras vestic. Cazare zona Sevilla.
Ziua 5. Sevilla si Gibraltar.  Vizita Sevilla, incepem cu Malul Guadalquivirului cu Arena pentru coride, Turnul de Aur, ne indreptam spre Catedrala Santa Maria, a treia cea mai mare catedrala gotica din lume cu mormântul lui Cristofor Columb, vizita Alcazarul, vechiul palat maur, intrebuintat apoi si de guvernatorii crestini. Ne indreptam spre Peninsula Gibraltar (colonie britanica); vizita mica capitala, apoi optional, cu microbuze locale ne îndreptam spre “Stânca” si Pestera Sf. Mihail. Sus de pe stânca vom admira panorama superba a Golfului Gibraltar. Cazare zona Granada, 2 nopti la acelasi hotel. (Sevilla-Gibraltar-Granada ~ 450 km)
Ziua 6. Granada. Mic dejun. Vizitam Granada, centru cultural maur-andalusian; vizita Caravan Sarayul, Capela Regala si Catedrala; timp liber in zona Bazarului sau plimbare prin cartierul gitanilor. Vizitam Alhambra, capodopera arhitecturala maura (atentie! Taxa de intrare se achita la inscriere!). Cazare la acelasi hotel.
Ziua 7. Granada-Barcelona. (Granada-Barcelona ~ 850 km) Mic dejun. Parasim Granada de dimineata si ne îndreptam spre Costa Brava cu popasuri pe drum. Scurta oprire in Valencia,  al treilea cel mai mare oras al Spaniei; viztam panoramic zona orasului modern – Palatul Artei si Stiintei, Gara de Nord, Arena pentru Coride si scurt timp liber in zona Primariei. Pornim spre Barcelona, 3 nopti cazare zona Barcelona la acelasi hotel.
Ziua 8. Barcelona si Figueras. Vizitam Barcelona, panoramic cu Stadionul Nou Camp, Bulevardul Diagonal cu cladirile-opere arhitecturale ale lui Gaudi si alti artisti modernisti. Timp liber în Barcelona sau *excursie optionala de jumatate de zi la Figueras, unde admiram Teatrul-Muzeu Gala Salvador Dali, cu creatiile artistului excentric. Seara vizita Stadionul Camp Nou si Spectacolul Fantanilor.  Cazare.
Ziua 9. Barcelona si Montserrat. Mic dejun. Continuam vizita Barcelonei cu La Sagrada Familia, Parc Guell, Ramblas, Cartierul Gotic. Tim liber in Barcelona sau *excursie optionala la Montserrat, loc de pelerinaj catalan, situat intr-un cadru natural unic. Transfer la aeroport. Decolare cu compania Wizzair la orele 20:00 – aterizare la Cluj la orele  23:55
Data de plecare    Tarif standard in camera dubla/tripla(avans 30%)    Tarif Client Fidel 
(avans 30%)    Tarif Early Booking
(avans 50%)    Tarif Early Booking 
Client Fidel (avans 50%)
27.09.2015
EB  pana la 31.01.2014    819 euro    799 euro    779 euro    769 euro
 Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 45 euro    Supliment camera single: 160 euro
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 40 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7 zile inainte de plecare.
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2014

Tariful include:
- bilet de avion Cluj-Barcelona-Cluj cu compania Wizzair cf orelor de zbor mentionate
- taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport la orele de zbor mentionate, un bagaj de  mâna care masoara 42x32x25cm sau mai putin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie sa aiba loc sub scaunul din fata. 
- transport cu autocar/midibus in Spania (2-4*)
- 8 nopti cazare la hoteluri de 3* sau de tip Ibis, cu mic dejun bufet
- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:
- bagaj de cala/persoana de 32 kg~50 euro/bagaj pentru dus-intors  (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj)
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu, El Escorial~11 euro, Muzeul Prado~10 euro, Alhambra~17 euro (taxa platibila la inscriere, taxa include bilet rezervat si platit din timp), Casa Memoriala El Greco~5 euro, Cordoba Moscheea~8 euro; Gibraltar (microbuze cu ghid local)~35 euro 
- excursiile optionale: Figueras~20 euro (numar minim 30 persoane)+taxa de intrare muzeul Dali~9 euro, Montserrat-15 euro (numar minim 30 persoane)
- asigurarea storno (de renuntare la calatorie) si asigurarea medicala
- taxe ghizi locali in Spania acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

COD:GA0000
Rezerva acum !


Oferte similare