Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > ITALIA > VENETIA- ITALIA Circuit si sejur

VENETIA- ITALIA Circuit si sejur


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza::
PRIMII 5 – 5% REDUCEREpentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCEREpt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5%pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3%pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2. Budapesta- GRAZ- Lido diJESOLO
Mic dejun. Plecare la Graz, al 2-lea oras ca marime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric.  Apoi deplasare pentru cazare în Lido di Jesolo, superba statiune de lânga Venetia, cu plaje nesfârsite de nisip fin, sute de hoteluri si o multime de posibilitati de agrement.
Zilele 3 - 8.  LIDO di JESOLO - Incursiune in NORDUL ITALIEI
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pt. turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaligeri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta.
Ne vom lasa impresionati de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita  Basilica si Piata San Marco, cu Pal. Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croaziera pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia.
MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubi-torii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor in Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pt. “Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci.
BONUS (GRATUIT) Excursie de 2 zile(cazare si MD incluse) la FLORENTA- San MARINO- RAVENA.(Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizi cca 15 €, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 €).Plecare spre Florenta, orasul artelor, unde se viziteaza: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piata Senioriei veritabil "muzeu în aer liber", Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio si Basilica Santa Croce. In continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizi, una dintre cele mai impresionante si complete colectii de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme.
A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, va vor oferi o vacanta completa.
Ziua 9LIDO di JESOLO- LJUBLJANA-BUDAPESTA (690 km) 
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pt. a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Plecare spre Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza o croaziera fara cina (15 € supliment pt. cina) peDunare (14 €), având inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare în Budapesta.
Ziua 10 BUDAPESTA- BUCURE?TI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

Prezentare EXCURSII OPTIONALE:
BONUS(Gratuit)Excursie VERONA +MILANO paradisuliubitorilor de shopping
(Excursie de o zi, care nu include intrarile la obiective, dintre care Pinacoteca Brera costa cca 6 €, iar Santa Maria delle Grazie cca 8 €).
Mic dejun. Pornim catre Milano, capitala Lombardiei, unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. O experienta unica este si urcarea pe acoperisul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmeaza shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau “doar” de o calitate si bun gust ireprosabile. Pentru iubitorii de arta propunem Pinacoteca Brera si Basilica Santa Maria delle Grazie pentru „Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabila).La Verona putem admira AreneleRomane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatulsi Mormintele Scaligerilor. In continuare timp liber pentru a “explora” numeroasele magazine pe care le-am admirat in prima parte a deplasarii noastre. Turistilor care au mai vizitat Verona, le propunem sa viziteze individual Castelul si Ponte dei Scaligeri si mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectura unica si aproape 1000 de ani vechime. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.

BONUS(Gratuit) Excursie
VENETIA, MURANO siPADOVA
(Excursie de o zi, care nu include abonamentul la vaporeto - cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor si Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro).
Dupa micul dejun, va propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piata San Marco, unde se afla Campanila, Procuratiile si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda de lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turistii familiarizati cu Venetia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croaziera pe insula Murano. Intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Intoarcere la hotel pt. cina si cazare.

SIENA siPISA
Excursii de cate 3 – 4 ore fiecare (timpul include si deplasarea Florenta- Siena si retur, respectiv Montecatini- Pisa si retur)Pret pt. ambele destinatii35 euro / pers., sau o singura destinatie 20 euro / pers., care nu include intrarile la obiectivele turistice.
De la Florenta, optional excursie la Siena, candva rivala Florentei, de asemenea excelent conservata, unde admiram splendida Catedrala de secol XIII si Piazza del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Dupa cazarea cu MD, timp liber in Montecatini Terme sau excursie optionalala Pisa pentru a vizita Domul, cu decoratiuni puternic influentate de lumea islamica, Turnul înclinat si Baptisteriul.

PRETUL INCLUDE:
•transp. cu autocar climatizat, clasif. 2-4*
•9 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
•6 cine in hotelul din Lido di Jesolo
• Ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
•Asigurarea medicala, intrarile la obiectivele turistice, serviciile deghizi locali
•excursiileoptionale:Pisa, Siena, toate min.30 pers.
BONUSURI::
1. GRATUIT 6 CINE pt. cazarile la Lido di Jesolo.
2. GRATUITExcursie de 2 zile (cazare si MD incluse) la FLORENTA- San MARINO-RAVENA.
3. GRATUITVENETIA (vaporas contra cost), Padova, VERONA, MILANO.
4. 50% REDUCERE –pentru Croaziera(faracina)peDunare la Budapesta.
NOTE::
1. În Roma turistii vor achita la receptia Hot. Regent o taxa locala de 6 €/zi/pers., de genul taxei de statiune. In orice alt oras in care autoritatile locale ar solicita o astfel de taxa, aceasta se va achita de turisti la receptia hotelurilor. 
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si pe cei de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea vizitarii din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. 
5. Copiii beneficiaza de reducere doar pt. cazare în cam. cu 2 adulti.
6. Pentru explicatii la obiective, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

 
Rezerva acum !


Oferte similare