Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

SPANIA-COSTA BRAVA


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti indcrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1
BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2    BUDAPESTA- GRAZ- PADOVA (795 km)
Dupa micul dejun, plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Apoi deplasare spre Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.
Ziua 3  VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICA (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare în zona Genova.
Ziua 4  GENOVA - CANNES- COSTA BRAVA (820 km)
Mic dejun. Ne vom deplasa spre Costa Brava, traversând minunata Coasta de Azur. Scurta oprire în renumita statiune Cannes, cu aleea vedetelor lânga Palais des Festivals et des Congres. Cazare si cina pe Costa Brava la hotelul ales. 
Zilele 5-9  COSTA BRAVA- Distractie PE MALUL MEDITERANEI
Ne bucuram de o mare incredibil de frumoasa, un soare stralucitor, de spiritul latin exuberant, de multimea de optiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. În tot acest timp "obligatorie” este vizita superbei Barcelona. Ne lasam impresionati de Catedrala Sagrada Familia, opera a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Muzeul Picasso, Gradina Botanica din Parcul Montjuic, B-dul Ramblas, Piata Catalunia. Va mai sugeram:  excursie la Montserrat la celebra Manastire construita pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, faimos loc de pelerinaj; shopping în Andorra (paradisul non-tax), Parcul de distractii PortAventura din Salou, croaziera pe Mediterana. Cazare la hotelul ales cu MD+ cina
Ziua 10. Costa BRAVA – ANDORRA
Coasta de AZUR- NICE (645 km)    
Mic dejun. Traversam Pirineii într-o excursie catre Principatul Andorrei, paradis tax free pt. iubitorii de shopping. Plecare pt. cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice ne vom delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.
Ziua 11. NICE- MONACO
GENOVA- PADOVA (530 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Drumul continua spre Italia - Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute înguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Sosire si cazare în zona Padova. 
Ziua 12  PADOVA- POSTOJNA
BUDAPESTA (690 km) 
Mic dejun. Plecare spre Budapesta tranzitând Slovenia unde se viziteaza Pestera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Optional croaziera pe Dunare (cu cina 29 €/ fara cina 14 €). Cazare în Budapesta.
Ziua 13 
BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)  
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire Bucuresti, seara târziu dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.  

PRETUL INCLUDE:
•  Transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
• 6 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*; + 6 cazari cu MD si Cina într-o statiune de pe  Costa Brava la hotel 2, 3 sau 4* (în functie de hotelul ales)
 • Ghid însotitor pe traseu; Asistenta turistica pe Costa Brava.
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
•Vizite optionale: Barcelona+Montserrat 15+25 €, Croaziera pe Dunare, toate grup min. 30 pers
• Asigurarea medicala si alte servicii decât cele mentionate.
BONUSURI::
6 cazari pe COSTA BRAVA + demipensiune la hotel 3*** sau 4****.
2. GRATUIT excursiile la Padova, Andorra, Genova.

NOTE:
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Barcelona cu avionul, precum si turisti de la Budapesta pentru transfer din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italic se vor vizita pe exterior.
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti. 
6. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 
7. Pentru excursiile optionale autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locurile sunt limitate si vor fi repartizate ambelor grupuri.                                                                                                                                           
Grup minim 35 pers.

 
Rezerva acum !


Oferte similare