Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > SCANDINAVIEI > SCANDINAVIA-Tarile Baltice

SCANDINAVIA-Tarile Baltice


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5%REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pret pana la 30.01.2015
REDUCERE 3-10% pt. GRUPURI (min 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare)– vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pt. CLIENTI FIDELI (min. 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin partenerii sai).
Reducere 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1. Bucuresti - BUDAPESTA (895 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA- CZESTOCHOWA- LODZ (650 km)
Mic dejun. Tranzitând Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinînd fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Plecarea spre Czestochowa la Manastirea Jasna-Gora, cunoscuta în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagra”, care atrage peste 5 mil. de pelerini anual. Cazare în Lodz.
Ziua 3. LODZ-Varsovia- VILNIUS (675 km) Mic dejun. Traseul continua spre Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi- Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Plecare spre Lituania. Sosire în cursul serii în Vilnius pt. cazare.
Ziua 4. VILNIUS- Rundale- RIGA (320 km) Mic dejun. În Vilnius începem turul de oras: Bis. Sf. Petru si Pavel, Universitatea, Primaria, Biserica Ruseasca. Deplasare spre Letonia, unde vizitam elegantul Palat Rundale, construit în stil baroc târziu Dupa amiaza începem vizita în Riga, capitala tarii: Domul, Biserica Sf. Petru si Castelul si încheiem cu: Opera si Parlamentul. Seara cazare la Riga.
Ziua 5. RIGA- Tallinn- HELSINKI (310 km) Mic dejun. Plecare spre Estonia. Începem vizita în Tallinn, capitala celei mai mici republici Baltice, bijuterie a arhitecturii medievale cu: Zidurile si Portile Orasului Vechi, Castelul Tompea, Catedrala Al. Nevsky si Piata Primariei. Dupa amiaza îmbarcare pe ferryboat pentru traversare în Finlanda. Cazare în frumoasa capitala finlandeza, Helsinki.
Ziua 6. HELSINKI Mic dejun. Tur de oras pietonal în Helsinki: Piata Senatului, Catedrala Luterana, monument dedicat lui Sibelius, Parlamentul si Templul Circular. Timp liber la dispozitie. Seara, îmbarcare pe ferry pt.  traversare în Suedia. Cazare la bordul navei, cabine cu 4 paturi (suplim. pt. cabina de 2 paturi 39 €/ pers.)
Ziua 7. STOCKHOLM Începem  turul de Stockholm pietonal si cu transportul public: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primaria, unde în salonul albastru si salonul auriu în fiecare an se decerneaza Premiile Nobel, Muzeul Vasa. Timp liber sau sugeram vizita "Muzeului Satului” - Skansen, unde sunt expuse cladiri traditionale din toata Suedia. Cazare la Stockholm.
Ziua 8. STOCKHOLM- Castelul DROTTNINGHOLM - UPPSALA 
Mic dejun. Timp liber în Stokholm sau optional excursie cu autocarul (Gratuit) ori croaziera cu vaporasul (25 € ) la Cast. Drottningholm,  resedinta familiei regale, numit si "Versailles suedez". Dupa amiaza optional (25 euro) excursie la Uppsala, capitala eclesiastica si universitara a tarii, unde se viziteaza Catedrala încoronarii regilor suedezi, Cast. Regal, prestigioasa Universitate. Cazare la Stockholm.
Ziua 9. Stockholm- OSLO- HAMAR (550 km) 
Mic dejun. Dimineata se traverseaza Suedia spre Oslo. Timp liber în capitala Norvegiei pt. a gusta farmecul orasului în portul Akker Brygge cu atractiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveti si specia-litati norvegiene de peste etc. Cazare în zona Hamar.
Ziua 10. LILLEHAMMER- Drumul ATLANTICULUI- MOLDE (420 km)
Mic dejun. Avansam spre nord urmând malul lacului Mjosa catre Lillehammer, faimoasa statiune montana unde s-au organizat Jocurile Olimpice de Iarna. Ne îndreptam apoi spre Kristiansund, de unde urmam spectaculosul "Drum al Atlanticului” trecând peste o salba de poduri care leaga o multime de insuli?e. Sosire pentru cazare în pitorescul oras Molde.
Ziua 11. Drumul TROLILOR- Fiordul GEIRANGER- NORDFJORD (320 km)
Mic dejun. Traseul strabate "Ruta de Aur” cu peisaje coplesitor de spectaculoase pe Drumul Trolilor, apoi dupa ce traversam cu feriboat-ul Norddalsfjord, intram pe Drumul Vulturilor catre Geiranger. Contra cost, îmbarcare pt. o croaziera pe Geirangerfjord, în care veti admira natura salbatica cu versanti abrupti "prava-lindu-se” în apele fiordului, împreuna cu apele învol-burate ale cascadelor "Voalul Miresei” si Cele 7 surori Urmeaza Nordfjord si Ghetarul Briksdal, unul din cele mai mari din Europa, la care se poate ajunge printr-o plimbare de cca o ora. Cazare în zona Forde- Sogndal.
Ziua 12. AURLAND- Sognefjord- BERGEN 230 km
Mic dejun. Dimineata strabatem zone de un pitoresc aparte spre cel mai lung tunel din lume (24,5 km) pentru a ne îmbarca contra cost într-o noua croaziera, pe cele mai îndepartate ramificatii ale "gigantului” fiord Sognefjord, impresionant prin cei 205 km si adâncimea maxima de peste 1300 m. Drumul continua pentru cazare la Bergen, prima capitala a tarii si "poarta a fiordurilor". Se va vizita, cartierul medieval Bryggen,  Mariakirke vechiul port, si Rosenkrantz. Optional, urcare cu telecabina pe vârful Floyen pt. o superba panorama a orasului. 
Ziua 13. BERGEN- Fiordul HARDANGER- OSLO
Mic dejun. Plecare spre Oslo, urmând malul fiordului Hardanger pe care îl traversam la Bruravik. Admiram imensa cadere de 180 m a cascadei Voringsfoss. Tur de oras în capitala Norvegiei: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul) Teatrul National,  Primaria (unde se decerneaza premiile Nobel pentru pace) si Fortareata Akershus.  Cazare la Oslo.
Ziua 14. OSLO- Goteborg- COPENHAGA (560 km
Mic dejun. Parasim Norvegia pentru o ultima vizita în Suedia la Goteborg, cel de-al doilea oras ca marime al tarii si cel mai mare port scandinav. Tur de oras:  GotheborgsUtkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primaria), Bursa si Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare catre sudul Suediei, pt. traversare spre Helsingor. Traseul trece pe lânga Cast. Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunator prin arhitectura sa sobra. Cazare la Copenhaga.
Ziua 15. COPENHAGA 
Mic dejun. Vizita în Copenhaga pietonal ?i cu transp. public: Pal. Rosenborg - fosta resedinta regala, Pal. Christiansborg, Primaria, vechiul Port Nyhavn si
celebra statuie Mica Sirena - simbolul capitalei daneze. Timp liber pt. vizita individuala în Copenhaga. Seara, vizita în parcul de distractii Tivoli (al 3-lea ca faima din Europa), deschis publicului înca din 1843. Cazare la Copenhaga.
Ziua 16. Copenhaga- HAMBURG- BERLIN 
Mic dejun. Traversare cu ferry în Germania la Puttgarden (45 min.). Vizita in Hamburg: Primaria, Bursa, Bis. St.Jacobi, Binenalster,    Bis. St. Michaelis si zona portuara. Urmeaza Berlin pt. un tur de oras cu autocarul, ca apoi sa continuam turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Ins. muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare la Berlin.
Ziua 17. POTSDAM- DRESDA
KARLOVY VARY- PRAGA (370 km)
Mic dejun. În Potsdam vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Apoi  tur de oras în Dresda: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Continuam cu o scurta vizita în Karlovy Vary- statiune balneara cu izvoare termale si hoteluri     luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Cazare la Praga.
Ziua 18. PRAGA- Budapesta (525 km)
Mic dejun. Tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartie-rul Evreiesc. Continuam spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.
Ziua 19. Budapesta- BUCURESTI 895 km
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire dupa 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
• Transp. cu autocar climatizat clas. 2-4*, ex- ceptie ziua 6 si 12- contra cost cu transp. public
• 1 cazare pe vapor în cabine de 4 paturi; 
• 17 cazari cu mic dejun în hot. 3- 4* si IBIS
• Ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• Asig. medicala, intrari la obiective, ghiziii locali
• supliment (optional) pt. cabina de 2 pat. pe ferry 
•Croaziera (travers. cu ferry) pe Geiranger si Sogne- fjord (la Flam) 35+35 €/pers. (se achita la înscriere
• Travers. cu ferry la Gdynia, Norddalsfjord, Sogne-fjord, Helsingor, Puttgarden: taxele pt. pasageri + autocar, în total 95 € (se achita la înscriere) 
• Option. la Uppsala, croaz. Drottningholm, min. 25 pers

BONUSURI::1. GRATUIT deplasarea cu autocarul la UPPSALA si DROTTNINGHOLM
NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si pe cei de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România.
3. Vizitarea in fiecare zi a obiecti-velor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu 2 adulti. 
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
7. Suplimentul single nu include si cazarea de pe ferry.
8. Majoritatea hotelurilor din Tarile Scandinave, nu sunt clasificate oficial pe stele.
Grup minim 35 pers.

 
Rezerva acum !


Oferte similare