Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > CHEIA > PRAGA, Viena si Castelele Boemiei

PRAGA, Viena si Castelele Boemiei


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1
BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2    BUDAPESTA- Szentendre, Visegrad, Esztergom- VIENA (275 km) 
Dupa micul dejun, excursie pe Valea Dunarii, cu superbele orase amplasate într-un cadru natural unic: Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala încoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spre Viena pentru vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia. Urmeaza un tur panoramic de oras  pentru a admira frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Seara cazare la Viena. Optional (26 euro), cina traditionala în pitorescul cartier Grinzing. 

Ziua 3  VIENA- Abatia Melk- Cesky Krumlov- Konopiste- PRAGA (310 km) 
Mic dejun. Plecare spre Praga. În drumul spre capitala Cehiei, scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Traseul continua cu vizitarea a doua din cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov, inclus în patrimoniul UNESCO prin spectaculoasa amplasare într-un cot al râului în forma de potcoava si Castelul Konopiste, devenit celebru ca resedinta a lui Franz Ferdinand, mostenitorul tronului Austro - Ungariei, a carui asasinare la Sarajevo a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. În cursul serii, sosire si cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat. 

Ziua 4  PRAGA,  orasul de Aur Mic dejun. Praga gazduieste anual milioane de turisti atrasi de splendida armonie arhitecturala a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oras cu Manastirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achita intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. Dupa amiaza, program liber la dispozitia turistilor în Piata Vaclavske pentru a cumpara o multime de cadouri celor dragi. Seara optional, croaziera fara cina pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cina). Cazare la acelasi hotel în Praga.

Ziua 5   PRAGA- KARLSTEIN-KARLOVY VARY- PRAGA Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie optionala (Karlovy Vary- Karlstein 25 + 10 €) la Karlovy Vary care a devenit faimoasa prin izvoarele sale termale, fiind o populara destinatie turistica printre celebritatile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba si noi pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întalnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizitam renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situata foarte aproape de Castelul Karlstein. Turistii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportati cu autocarul la Castel si vor avea timp la dispozitie pentru vizitarea individuala a acestuia. Întoarcere la Praga pentru cazare. 

Ziua 6 DRESDA- PRAGA Mic dejun. Timp liber în Praga sau optional excursie (30 euro- vezi reducere) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc si rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamen-telor de la sfârsitul celui de-al 2-lea Razboi Mondial. Lucrarile de restaurare, inclusiv la cladirile Operei, Domului si a Palatului Zwinger, au redat orasului farmecul de odinioara. Întoarcere la Praga pentru cazare. 

Ziua 7  PRAGA- BRNO- PUNKVA - BRATISLAVA-BUDAPESTA (525 km) 
Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite în Brno si Bratislava. Din Brno puteti opta (10 euro- vezi reducere) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitata pestera a Moraviei, datorita plimbarii romantice cu barca pe râul subteran Punkva. Seara, sosire la Budapesta. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (14€ fara cina /29 € cu cina), având inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare în Budapesta.

Ziua 8 BUDAPESTA- BUCURE?TI (895 km) Dupa micul dejun, plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
•  Transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4* 
• 7 cazari cu MD în hotel 2- 4*
• Ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• asigurare medicala, intrari la obiective +ghizi locali
• deplasare în Grinzing, transp. local în Viena+ Praga
• excursii optionale- Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri: Cina în Grinzing, Karlovy Vary- Karlstein, Dresda, pestera Punkva Croaziera pe Vltava si pe Dunare, toate minim 30 turisti.

BONUSURI::
1. GRATUIT- excursia pe Valea Dunarii: Esztergom, Visegrad, Szentendre.

2. 50% REDUCERE - Croazierele (fara cina) pe Vltava si pe Dunare.

3. GRATUIT– Dresda si Punkva la achitarea excursiei Karlovy Vary + Karlstein
NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Viena si la Praga cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold italice se vor vizita pe exterior
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti. 
6. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

 
Rezerva acum !


Oferte similare