Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

PARIS


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza::
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1
BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. VIENA - SALZBURG
MUNCHEN (640 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare în Salzburg, orasul muzicii, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Plecare spre Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Cazare la o pensiune din zona Salzburg - Munchen.
Ziua 3  MUNCHEN - STRASBOURG PARIS (795 km) Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Deplasarea continua catre Paris unde sosim în cursul serii si începem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.
Ziua 4  PARIS - VERSAILLES (80 km)Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles (fara acces in gradini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuam vizitarea: Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Panteonul, apoi ne deplasam pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris. 
Ziua 5  PARIS - FONTAINEBLEAU VALEA LOAREI (420 km)Mic dejun. Timp liber la dispozitie în Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie laDisneyland  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, Croaziera pe Sena si bineînteles ascensiunea în Turnul Eiffel. Optional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavârsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loarei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul încarcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 6 REIMS - LUXEMBOURG HEIDELBERG - NURNBERG(795 km) Mic dejun. Plecare spre Germania, cu oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Continuam spre Luxembourg pentru a vizita Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Urmeaza frumosul oras medieval Heidelberg cu un superb castel si cea mai veche Universitate din Germania. Cazare la Nurnberg.
Ziua 7  NURNBERG - ABATIA MELK BUDAPESTA (730 km) Mic dejun, La Nurnberg începem turul de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, Biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Plecare spre Ungaria. Pe traseu, scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Optional, croaziera fara cina (14 €) pe Dunare (+ 15 € supliment pentru cina), având inclus si un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.
Ziua 8. BUDAPESTA BUCURESTI (895 km) Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale .

PRETUL INCLUDE:
• transp. cu autocar climatizat, clasif. 2- 4* exceptie ziua 5  (contra cost cu transp. public)
• 7 cazari cu MD în hoteluri 2- 3*;
• ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• asigur. medicala, intrari la obiective, ghizii locali
• vaporase (l`Ill, Sena), funicular în Salzburg, urcarea pe Turnul Eiffel, transp. în Paris
• excursii optionale: Val. Loarei + Fontainebleau (vezi bonus), croaz. pe Dunare, toate min. 30 pers.

BONUSURI::::
1. 50% REDUCERE pentru Croaziera pe Sena.
2.50% REDUCERE pentru Valea Loirei- Fontainebleau. 
3.  GRATUIT- excursiile la HEIDELBERG + Luxembourg.

NOTA::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Paris cu avionul, si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România.
3. Vizitarea din fiecare zi a obiecti-velor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se viziteaza pe exterior
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti.
6. Nu se acorda reduceri pt.al 3-lea adult în camera (În Franta, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj în camera dubla sau va achita jumatate din suplim. de camera Single pt. cazarile de la Strasbourg si Paris.
7. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

 

 

 

 
Rezerva acum !


Oferte similare