Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > ITALIA > LA BELLA ITALIA CU PERLELE SUDULUI

LA BELLA ITALIA CU PERLELE SUDULUI


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


Ziua 1. Plecare din Cluj la orele 02:00 din Oradea la orele 05:00 pe ruta Cluj-Oradea-Padova ~ 1100 km.  Popas in Ljubljana, capitala Sloveniei – Podul cu Dragoni, Podul Triplu, Catedrala si Primaria – plimbare ghidata si timp liber. Ne continuam drumul spre Italia, sosire la Trieste,  tur panoramic – portul industrial si cel de yachturi, Piazza del Unita, Canal Grande, etc. Cazare zona Padova-Ferrara.
Ziua 2. Plecare spre San Marino – se viziteaza: Poarta si Biserica Sf. Francisc, Palazzo Publico, Piazza della Liberta, Bazilica Sf. Petru si cele 3 turnuri faimoase din San Marino. Ne continuam drumul spre Roma, via Assisi, orasul Sfantului Francisc – Bazilica cu frescele lui Giotto, Simone Martini si alti maestri ai picturii italiene pre-renascentiste. Timp liber in Assisi, minunatul orasel medieval, unde pare ca timpul s-a oprit. Cazare zona Roma, 4 nopti la acelasi hotel. (Padova-San Marino-Roma~500 km) 
Ziua 3.  Incepem ziua cu Ostia Antica, ruinele vechiului port al Romei la revarsarea Tibrului in Marea Tireniana. Ne indreptam spre Roma, Orasul Etern, unde vizitam Vaticanul: Catedrala Sf Petru, Muzeele Vaticanului cu Capela Sixtina, Castel San Angelo. (Atentie! Pentru o circulatie mai rapida folosim metroul si ne deplasam pe jos, deoarece obiectivele turistice au distante relativ mici intre ele). Cazare zona Roma, la acelasi hotel.
Ziua 4. Continuam vizita Orasului Etern cu Bisericile San Pietro in Vincoli, Santa Maria Maggiore, Colosseum si Forul Roman, Forurile Imperiale. Timp liber. Continuam cu Piata Navona, Panteonul, Fontana di Trevi si Piazza di Spagna cu Scarile Spaniole. Timp liber in Roma. Cazare.
Ziua 5. Continuam vizita Romei cu Via Appia Antica, cu Catacombele, locul de inmormantare a primilor martiri crestini. Urmeaza San Giovanni in Laterano, prima biserica crestina din Roma, si catedrala Romei, Baptisteriul lui Constantin cel Mare, primul baptister al crestinismului, Sfanta Scara a lui Pilat. Timp liber in Roma sau *Excursie optionala la Tivoli, renumit pentru ruinele vilei Imparatului Adrian si gradinile vilei familiei Este (vizitam doar Vila Este cu Gradinile Tivoli), ambele insemnate pe lista Patrimoniului UNESCO. Cazare.
Ziua 6. Pornim spre sud; oprire la Montecassino, manastirea fondata in 529 de Sfantul Benedict (manastirea se gaseste la o altitudine de 500m); vizitam biserica si admiram panorama. Ne continuam drumul spre Napoli, oprire la Caserta, resedinta regilor Neapolelui, vizitam splendidul palat baroc in care s-au filmat si cateva secvente din Star Wars. Cazare zona Napoli, cazare 4 nopti la acelasi hotel.
Ziua 7. Incepem ziua cu anticul oras Pompei, asezat la picioarele Vulcanului Vezuviu, Basilica, Forul Central, etc ( ghid local obligatoriu). Urmeaza  vulcanul care umbreste destinul a cca 3 milioane de oameni care locuiesc la picioarele lui - urcam pe Vezuviu cu autocarul pana in apropiere de crater (vizita depinde de conditiile meteo). Vizitam Napoli – Portul, Castel Nuovo, Palatul Regal, Castel del Ovo, Piazza del Plebiscito, apoi optional Catedrala. Timp liber in Napoli. Cazare.
Ziua 8. Dupa mic dejun, ne îndreptam cu vaporul spre minunata insula Capri. Aici puteti alege sa va plimbati cu vaporasul (tur de insula cu explicatii) pentru a vizita peisajele pitoresti, pesterile sapate în stânca de catre apa marii; apoi, timp liber pentru a vizita insula - plimbare pe jos sau cu autobuzele locale. Cazare.
Ziua 9. Prima parte a zile este dedicata locurilor in care se inregistreaza cele mai multe miscari seismice din sudul Italiei, Campi Flegrei. Vizitam Lacul Averno, despre care, in antichitate, se credea ca e intarea in Hades, urmeaza Pozzuoli, oras antic cu Vulcanul Solfatara. Timp liber sau *optional cu autobuze locale - tur panoramic Sorrento si Coasta Amalfitana – unul dintre cele mai superbe trasee panoramice din lume!; plimbare pe stradutele din Amalfi - vizitam Domul in care se gasesc ramasitele Apostolului Sf. Andrei. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 10. Dupa mic dejun, ne îndreptam spre nord. Vizita Orvieto,  fortareata papala medievala, asezata sus pe stanca, Fantana Sf. Patrick, Catedrala, etc. timp liber in splendidul orasel medieval. Cazare zona Padova/Ferrara. (Napoli-Padova~700 km)
Ziua 11. Dupa mic dejun, vizitam Padova: biserica Santa Giustina cu moastele Sf. Luca si Basilica Sf Anton, cu moastele tamaduitoare ale sfantului si cu operele de arta ale lui Donatello, Tiziano Aspetti, etc., Piata Prato della Vale, una dintre cele mai mari piete publice din Europa. Pornim spre casa cu popasuri tehnice pe drum (Padova-Cluj~1100 km). Sosire in tara seara tarziu/noaptea.

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7 zile inainte de plecare.
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2014
Tariful include:
- 10 nopti cazare la hoteluri 3-4*, cu mic dejun (4 nopti zona Roma, 4 nopti zona Napoli, 2 nopti zona Padova)
- ghid însotitor din partea agentiei
- transport cu autocar modern, climatizat, 3*, taxele de parcare si de autostrada
Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice: Ostia Antica cu ghid local`~16 euro, Muzeele Vaticanului ~16 euro, Catacombele~8 eur ; Vezuviu~8 euro, Pompei~11 euro,  si ghid local la Pompei-obligatoriu 5-7 euro/persoana, bilete de transport în comun în Roma~4 eurox3 zile, feribot Capri~35 euro, tur insula Capri cu vaporas~16 euro, Caserta-Palatul Regal ~13 euro, Solfatara~8 euro; taxele de intrare sunt orientative si valabile la redactarea programului.
- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar; 
- excursia optionala la Amalfi cu ghid local si autobuz local de 30-35 persoane – 40 euro (locuri limitate), excursia optionala Tivoli – 15 euro+taxa de intrare Vila d'Este~15 euro (cu ghid local)
- taxele de intrare in orasele din Italia pentru autocar, acolo unde e necesar (Assisi~3 euro)
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- taxele de statiune – zona Roma, hotel 4*, 2 euro/zi/persoana, platibili la fata locului, zona Napoli, 1,5 euro/zi/persoana (taxele pot fi modificate in cursul anului 2015 de catre autoritatile locale)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar
COD:GA0000
Rezerva acum !


Oferte similare