Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

FRANTA- Germania


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.
Ziua 1
BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2. VIENA - SALZBURG
MUNCHEN (645 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare în Salzburg, orasul muzicii, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Plecare spre Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Cazare la o pensiune din zona Munchen.
Ziua 3  MUNCHEN - STRASBOURG 
REIMS- PARIS (795 km) 
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Traseul continua spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Sosim în cursul serii pt. cazare la Paris.
Ziua 4   PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineata se viziteaza somptuosul Palat de la Versailles si optional gradinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Începem vizitarea orasului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Urmeaza Panteonul, apoi ne deplasam pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigale, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 5 PARIS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie în Paris pentru explorarea orasului pe cont propriu. Pentru cei pasionati sugeram o excursie la Disneyland  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu ratati Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, Croaziera pe Sena si bineînteles ascensiunea Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 6 PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOAREI (420 km)
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie optionala (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavârsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loarei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul încarcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 7  PARIS- GENT- BRUGES
BRUXELLES (340 km )
Mic dejun. Plecare spre Gent în Belgia, unde vizitam Catedrala, Primaria, Fortareata, Biserica Sf.Iacob. Timp liber în Gent sau, optional (15 euro) excursie în Bruges, a carui frumusete unica o vom descoperi atât pietonal, cât si printr-o minunata plimbare cu barca. Seara sosire în Bruxelles unde se viziteaza: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare în Bruxelles.
Ziua 8 Bruxelles- KOLN- V. RINULUI FRANKFURT- NURNBERG (655 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania. Scurta oprire în Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Urmam apoi minunata Vale a Rinului cu legendara Stânca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Nurnberg, cu vizita în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare în Nurnberg.
Ziua 9  NURNBERG - ABATIA MELK
BUDAPESTA (730 km) 
Mic dejun, La Nurnberg începem turul de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, Biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Plecare spre Ungaria. Pe traseu, scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Optional, croaziera fara cina (14 €) pe Dunare (15 € supliment pt. cina), având inclus si un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare la Budapesta.
Ziua 10. BUDAPESTA
BUCURESTI (895 km) 
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale. 

PRETUL INCLUDE:
• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4* exceptând ziua 6  (contra cost cu transport public)
• 9 cazari + mic dejun în hoteluri 2- 4*
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• asigurare medicala, intrari la obiective, ghizii locali
• vaporase l`Ill, Sena- 50% Reducere, funicular în Salzburg, urcarea pe Turnul Eiffel, transport în Paris
• excursii optionale Valea Loirei, Fontainbleau (vezi bonus), Bruges, Croaz. pe Dunare, toate min. 30 pers.
BONUSURI::
1. 50% REDUCERE - Croaziera (fara cina)  pe Sena.
2.50% REDUCERE pentru Valea Loirei- Fontainebleau.
3. 50% REDUCERE - Croaziera (fara cina)  pe Dunare la Budapesta.
NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Paris cu avionul (locuri limitate pt. Valea Loirei repartizate ambelor grupuri), precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în cam. cu doi adulti.
6. Nu se acorda reduceri pt.al 3-lea adult în camera (În Franta, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj în camera dubla sau va achita jumatate din suplim. de camera Single pt. cazarile de la Strasbourg si Paris.
7. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.    

 

 
Rezerva acum !


Oferte similare