Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

FRANTA- BENELUX


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1. Bucuresti - BUDAPESTA (895 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2. Budapesta-VIENA-Salzburg 540 km
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare in Salzburg, orasul muzicii, pt. un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.
Ziua 3. SALZBURG- MUNCHEN
STRASBOURG (495 km)
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, cu un scurt popas în Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. În Strasbourg, se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Seara cazare la Strasbourg.
Ziua 4. STRASBOURG- LUXEMBURG REIMS- PARIS (490 km) 
Mic dejun. Plecare spre Luxemburg pentru a vizita Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. Traseul continua spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Seara sosire si cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- VERSAILLES (80 km) 
Mic dejun. Vizita la Palatul Versailles si optional în gradinile sale. Apoi tur al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuam vizitarea: L'Arc de Triomphe,  Champs Elysees, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Podul Alexandru al III-lea, Palais Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara si maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte. Urmeaza L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Cazare la acelasi hotel în Paris. 
Ziua 6. PARIS
Mic dejun. Continuam vizitarea orasului utilizând transportul în comun: Pantheonul, apoi ne deplasam pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle, de unde urcam spre Sacre Coeur si Montmartre. Dupa-amiaza vizitam Muzeul Luvru. Optional, seara, Croaziera pe Sena sau ascensiunea în Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 7. PARIS- FONTAINEBLEAU
VALEA LOIREI (420 km) 
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie optionala (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavârsit si apoi în continuare 
(35 euro) pe Valea Loirei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pt. a vizita Castelul încarcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 8. PARIS- GENT- BRUGES BRUXELLES (340 km)
Mic dejun. Plecare spre Gent în Belgia, unde vizitam Catedrala, Primaria, Fortareata, Biserica Sf.Iacob. Excursia continua spre Bruges, a carui frumusete unica o vom descoperi atât pietonal, cât si printr-o minunata plimbare cu barca. Seara sosire în Bruxelles unde se viziteaza: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare în Bruxelles.
Ziua 9. Bruxelles- ANVERS- Haga 185 km
Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, unde admiram Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Calatoria continua spre Haga, orasul regal, unde vizitam: Palatul Pacii, Parlamentul, Muzeul Regal Mauritshuis si renumita statiune la Marea Nordului Scheveningen. Cazare în zona Haga.
Ziua 10. HAGA- Amsterdam- Haga 120 km
Mic dejun. Plecare spre Amsterdam -"Venetia Nordului". Ne rezervam o zi pentru a vizita Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, si pentru a ne îmbarca într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Întoarcere pentru cazare în zona Haga. 
Ziua 11. DELFT- Rotterdam- Koln 400 km
Dupa micul dejun, vizitam pitorescul orasel Delft, apoi continuam drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un placut tur pietonal prin centrul orasului. Dupa-amiaza plecare spre Germania. Scurta oprire în Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localitati pitoresti din zona.
Ziua 12. KOBLENZ- Valea RINULUI
FRANKFURT- PRAGA (645 km)
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stânca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Praga, cu vizita în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire si cazare la Praga.
Ziua 13. PRAGA- Budapesta (525 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (14 € fara cina /29 € cu cina). Cazare la Budapesta.
Ziua 14. Budapesta-BUCURESTI 895 km
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire dupa 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
• transp. cu autocar climatizat, clasif. 2- 4*, exceptie ziua 6 (contra cost cu transp. public)
• 13 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
• ghid însotitor din partea agentiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• asig. medicala, intrari la obiective, ghizi locali
• plimbarile cu vaporasul, urcarea în Turnul Eiffel si transportul local în Paris;
• excursii optionale: Fontainbleau, Valea Loirei (vezi bonus), Croaz. pe Dunare, toate min. 30 pers
BONUSURI::
1. GRATUIT- Bruges, Luxembourg si Frankfurt
2. GRATUIT optionala la Fontainebleau la achitarea excursiei pe Valea Loirei.
3. 50% REDUCERE - Croaziera (fara cina)  pe Sena.

NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Munchen si Paris cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
5. Copiii au reducere pt. cazare în camera cu 2 adulti. Nu se acorda reduceri pt.al 3-lea adult în camera (Pt. cazarile din zilele de la 3 la 10, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj în camera dubla sau va achita jumatate din suplimentul de camera Single pt. aceste cazari.
6. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

 

 
Rezerva acum !


Oferte similare