Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > FRANTA > FRANTA-Belgia-Germania

FRANTA-Belgia-Germania


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5 locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1 Bucuresti - BUDAPESTA 895 km 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.
Ziua 2. Viena- Salzburg-Munchen 645 km
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Stefan, Opera. Deplasare în Salzburg, orasul muzicii, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Plecare spre Munchen, unde va vor încânta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. Cazare la Munchen.
Ziua 3  MUNCHEN - STRASBOURG 
REIMS- PARIS (795 km) 
Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se viziteaza Catedrala care domina orasul cu silueta sa. Optional, croaziera cu vaporasul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Traseul continua spre Paris cu o scurta oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrala, locul de încoronare a Regilor Frantei. Sosim în cursul serii pt. cazare la Paris.
Ziua 4   PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Vizitam somptuosul Palat de la Versailles si gradinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence, L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Scoala Militara, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lânga Opera Garnier, Galeriile Lafayette, catre Moulin Rouge si Place Pigalle. Cazare la Paris.
Ziua 5 PARIS- L’ille de la Cite
Mic dejun. Continuam explorarea orasului: L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituala a Parisului, cu impozanta Catedrala Nôtre Dame si Palatul de Justitie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversam într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon si Gradinile Luxemburg. Seara, timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilica Sacre Coeur si pitoreasca Place du Tertre. Cazare la Paris.
Ziua 6 Paris- Fontainebleau- V. LOIREI
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie optionala (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desavârsit si apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loarei. Se viziteaza cel mai renumit castel: Chambord, ce domina peisajul cu arhitectura sa medievala, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orasel Blois pentru a vizita Castelul încarcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 7   PARIS- DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber în Paris, paradis al pasi- onatilor de shopping, iar pentru "copiii” de toate vârstele sugeram o excursie la Disney- land (deplasare cu RER). În Paris nu ratati impozantul Dom al Invalizilor, mormântul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru si d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncusi, Croaziera pe Sena si bineînteles ascensiunea pe Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 8  PARIS- GENT- BRUGES
BRUXELLES (340 km )
Mic dejun. Plecare spre Gent în Belgia, unde vizitam Catedrala, Primaria, Fortareata, Biserica Sf.Iacob. Timp liber în Gent sau, optional (15 euro) excursie în Bruges, a carui frumusete unica o vom descoperi atât pietonal, cât si printr-o minunata plimbare cu barca. Seara sosire în Bruxelles unde se viziteaza: Palatul Regal, Palatul Natiunii, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare în Bruxelles.
Ziua 9 Bruxelles- ANVERS- Louvain KOLN- KOBLENZ (340 km)
Mic dejun. Timp liber în Bruxelles pt.a vizita Atomium si Mini-Europa, sau excursie optionala (20 €) la Anvers si Louvain. La Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, începem turul cu Grote Markt, Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Urmeaza Louvain, "Oxford-ul" Belgiei, renumit atât prin Universitatea Catolica a Belgiei, Grote Markt si Primaria Medievala, cât si prin Fabrica si Beraria Veche Stella Artois, cu garantia retetei sale originale. Dupa-amiaza plecare spre Germania. Scurta oprire în Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei. Cazare în Koblenz sau în una din localitatile pitoresti din zona.
Ziua 10 Val. RINULUI- FRANKFURT
PRAGA (655 km) 
Mic dejun. Traseul urmeaza minunata Vale a Rinului cu legendara Stânca Lorelei si semetele castele medievale. Drumul continua spre Praga, cu vizita în Frankfurt, pt. un tur al centrului istoric. Sosire si cazare în Praga.
Ziua 11 PRAGA- Budapesta (525 km)
Mic dejun. Tur de oras in Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta, unde optional, se poate organiza o croaziera fara cina (15 € supliment pt. cina) pe Dunare (14 €), având inclus si un tur al capitalei ungare. Cazare în Budapesta.
Ziua12. Budapesta-BUCURESTI 895 km
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale. 

PRETUL INCLUDE:
• transport cu autocar cu climatizare, clasif. 2- 4* exceptând ziua 6  (contra cost cu transport public)
• 11 cazari + mic dejun în hoteluri 2- 4*
•ghid însotitor din partea agentiei pe traseu

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• asig. medicala, intrari la obiective, ghizii locali
• vaporase (l`Ill, Sena), funicular în Salzburg, urcarea pe Turnul Eiffel, transport în Paris
• excursii optionale (Vezi reduceri) Valea Loirei, Fontainbleau, Bruges, Anvers + Louvain, Croaziera pe Dunare, toate minim 30 pers.

BONUSURI::
1. 50% REDUCERE la TOATE excursiile optionale.
 2. 50% REDUCERE - Croaziera (fara cina)  pe Sena si Dunare la Budapesta.

NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi la Paris cu avionul (locuri limitate pt. Valea Loirei repartizate ambelor grupuri), precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în cam. cu doi adulti.
6. Nu se acorda reduceri pt.al 3-lea adult în camera (În Franta, la hotelurile IBIS sunt insuficiente camerele triple). Acesta va accepta partaj în camera dubla sau va achita jumatate din suplim. de camera Single pt. cazarile de la Strasbourg si Paris.
7. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.
Rezerva acum !


Oferte similare