Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

LIGURIA-Elvetia


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING :5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1. Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA - LJUBLJANAPADOVA (750 km)Dupa micul dejun, plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pentru a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Apoi deplasare spre Padova. Optional (8 euro), vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare în zona Padova.
Ziua 3. VERONA- MILANO- RIVIERA LIGURICA (390 km)Mic dejun. Plecare spre Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piata del'Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano unde vizitam: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire si cazare în zona Genova- Savona. 
Ziua 4. MONACO- NICE- SAN REMO SAVONA (390 km) Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor sau optional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Urmeaza Nice pt. o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica statiunilor exclusiviste în "varianta” italiana. Cazare în zona Genova - Savona.
Ziua 5. SAVONA- Parcul Nat. CINQUE TERRE- GENOVA- AOSTA (215+240 km) 
Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor sau optional (35 euro) excursie în Parcul National Cinque Terre + Genova. Deplasare spre Spezia, de unde utilizam trenuletul pentru a admira cele cinci orasele amplasate spectaculos pe terase abrupte care “plonjeaza” în mare. Atât micile asezari cu stradutele lor pitoresti, cat si natura generoasa în peisaje care “îti taie rasuflarea” sunt incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuam excursia optionala cu capitala Liguriei - Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute înguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Dupa amiaza deplasare pentru cazare în zona Aosta.

Ziua 6. Chamonix-Vf. Aiguille du Midi- Annecy- GENEVA- Bellegarde (225 km)
Mic dejun. Traseul traverseaza printre crestele impunatoare ale muntilor Alpi spre Franta prin tunelul Mont Blanc, spre micuta statiune pt. sporturi de iarna St. Gervais les Bains de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie optionala (15 euro) spre tarâmul stâncilor vesnic înzapezite - Chamonix- Mont Blanc. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai înalta statie de telecabina din lume, Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Dupa amiaza continuam traseul cu vizita pitorescului orasel Annecy, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor încânta Castelul, Palatul d`Isle si Catedrala Saint Pierre. Plecare spre Geneva pt. un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, sediul ONU. Cazare în zona Bellegarde-sur-Valserine din Franta.
Ziua 7. MONTREUX- BERNA-ZURICH- ST. GALLEN- LIECHTENSTEIN 320 km     
Mic dejun. Strabatem întreaga Elvetie începând cu Montreux, o placuta statiune de lux pe malul lacului Leman cu o scurta oprire la  renumitul Castel Chillon. Continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. În Zurich începem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si Bahnhofstrasse, principala artera comerciala a orasului. La Sankt Gallen, oprim pt. a vizita renumita Abatie Benedictina. Fondata in anul 613, asta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictina din Europa, fiind inclusa si în patrimoniul UNESCO. Se tranziteaza apoi Liechtenstein, cu o scurta oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.  
Ziua 8. Abatia MELK- Budapesta (855 km)Mic dejun. Tranzitam Germania (la aeroportul din Munchen se imbarca turistii sositi cu avionul pentru zborul de retur spre tara) si Austria spre Budapesta. Pe traseu admiram splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire si cazare la Budapesta. 
Ziua 9. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, în jurul orei 23:30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
• transp. cu autocar climatizat, clasif. 2-4*
• 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2-4* 
• ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• asigurare medic., intrari la obiective, ghizi locali
•excursii optionale: Genova-Cinque Terre, C. de Azur, Padova + Chamonix– Mont Blanc (gratuit pt. achitarea Coasta de Azur) toate minim 30 pers.

BONUSURI!!!!!!50% REDUCERE la CINQUE TERRE +GENOVA
GRATUIT CHAMONIX  la achitarea optionalei de Coasta de AZUR.
 
NOTE:::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul, precum si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
5. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu doi adulti. 
6. Pt. explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Grup minim 35 pers.

 

 
Rezerva acum !


Oferte similare