Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > ELVETIA > ELVETIA-Bavaria-Lombardia

ELVETIA-Bavaria-Lombardia


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza::
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua1. Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2.  BUDAPESTA- VIENA- Defileul
DUNARII- MELK- TIROL (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Opera. Ne îndreptam spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram Defileul Dunarii, cu o scurta oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abatia Melk.  Cazare în zona Innsbruck.

Ziua 3. INNSBRUCK- LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. Zi libera în Innsbruck, sau excursie op?ionala (20 euro)  în Bavaria. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în regiunea Tirol. 

Ziua 4.  DAVOS- ST. MORITZ- LAGO
di COMO- MILANO  (430 km)
Mic dejun. Deplasare spre renumitele statiuni de lux Davos ?i St. Moritz, apoi parcurgând sudul Elvetiei trecem în regiunea Lombardia din Italia si urmam drumul pe malul Lacului Como, catre capitala Lombardiei- Milano, unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, superb decorat în exterior, culminând cu fatada sa impunatoare din marmura alba. Întoarcere în zona Varese pentru cazare.

Ziua 5. ZERMATT- MATTERHORN- MONTREUX- LAUSANNE (465 km)
Dupa micul dejun, revenim în Tara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumusete rara spre Tasch pt. urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehicule motorizate sunt interzise). Optional ascensiune la cota 3883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa "pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.
  
Ziua 6. Geneva- Chamonix-Mont Blanc Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pt. un tur de
oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, iar seara, sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie optionala (25 euro) spre tarâmul stâncilor vesnic înzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai înalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.

Ziua 7.  BERNA- INTERLAKEN- LIECHTENSTEIN (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Continuam cu Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata între 2 lacuri la poalele Alpilor. Se tranziteaza Liechtenstein, cu o scurta oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.

Ziua 8. SANKT GALLEN – Cascada
RINULUI- ZURICH- LUCERNA (345 km                                                                                                                 Mic dejun. Ne deplasam pe malul lacului Konstanz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictina. Fondata în anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictina din Europa, fiind inclusa si în patrimonial UNESCO.  Excursia continua spre Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si principala artera comerciala a orasului- Bahnhofstrasse. Încheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oras: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.

Ziua 9.  KITZBUHEL- ZELL AM SEE- SALZBURG (390 km)
Dupa micul dejun, vom avea ocazia sa admiram produsele unice ale gigantului cristalelor - Swarovski.  Continuam cu renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel ?i Zell am See. Deplasarea continua spre Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

Ziua 10.  SALZBURG- Lacurile Glaciare LINZ- BUDAPESTA (550 km) 
Mic dejun. Se traverseaza superba zona montana Salzkammergut, cu creste semete reflectate în oglinda lacurilor glaciare Attersee si Mondsee. Scurt popas în renumita statiune St. Gilgen. Plecare spre Budapesta cu o scurta oprire în Linz pt. un tur de oras în centrul istoric. Optional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croaziera pe Dunare (29 € cu cina sau 14 € fara cina), având inclus si un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Cazare în Budapesta.

Ziua 11. Budapesta- BUCURESTI (895 km
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire dupa 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale

PRETUL INCLUDE:
• Transport cu autocar climatizat clasif. 2-4*
• 10 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
• Ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• Asig. medicala, intrarile la obiective, ghiziii locali
•Telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuletul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein
•Optionale – VEZI REDUCERI: (Chamonix-Mont Blanc, Croaz. la Budapesta)- toate minim 30 pers.
BONUSURI::
1. GRATUIT – excursia la CASTELELE BAVARIEI.
2. 50% REDUCERE – la achitarea CHAMONIX- MONT BLANC. 
3. 50% REDUCERE - Croaziera (fara cina)  pe Dunare la Budapesta.

NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se viziteaza pe exterior
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti. 
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 

Grup minim 35 pers.
Rezerva acum !


Oferte similare