Suntour
Suntour - Pagina de Facebook
Suntour > Turism Extern > CIRCUIT CU AUTOCAR > ELVETIA > ELVETIA-Bavaria-Coasta de Azur

ELVETIA-Bavaria-Coasta de Azur


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


REDUCERE de pâna la 25% prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza:
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti indcrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015
EARLY BOOKING 5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015
REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere
REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).
REDUCERE 3% pt. ultimele 5locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua1. Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2.  BUDAPESTA- VIENA- DefileulDUNARII- MELK- TIROL (695 km)Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg, Opera. Ne îndreptam spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admiram Defileul Dunarii, cu o scurta oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abatia Melk.  Cazare în zona Innsbruck.

Ziua 3. INNSBRUCK- LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase orase austriece, pentru un tur pietonal. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în zona Dornbirn- Austria.

Ziua 4.  Cascada RINULUI - ZURICH 
LUCERNA- LIECHTENSTEIN (345 km
Mic dejun. Timp liber în zona Dornbirn, sau excursie optionala GRATUITA (în valoare de 35 euro) la Zurich. Oprire la Schaffhausen pt. a admira spectaculoasa cascada a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si Bahnhofstrasse, principala artera comerciala a orasului. Excursia optionala continua spre Lucerna pt. un tur de oras: Kapellplatz, Kapellbrucke, Rathaus St. Peterskapeele, Wasserturm. Încheiem excursia optionala tranzitând Liechtenstein, cu o scurta oprire în capitala Vaduz. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.

Ziua 5. INTERLAKEN- BERNA- MONTREUX- LAUSANNE (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata între 2 lacuri la poalele Alpilor. Continuam cu Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Urmeaza Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, catre Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.

Ziua 6. Geneva- Chamonix-Mont Blanc Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pt. un tur de
oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primaria, iar seara sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie optionala (25 euro) spre tarâmul stâncilor vesnic înzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai înalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.

Ziua 7.  ZERMATT- MATTERHORN- GENOVA (535 km)
Dupa micul dejun, parcurgem zone montane de o frumusete rara în Tara Cantoanelor spre Tasch pt. urcare cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Optional, ascensiune la cota 3883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa "pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Traseul continua prin Aosta si regiunea Lombardia din Italia pentru cazare în zona Genova - Savona.

Ziua 8. MONACO- NICE- SAN REMO
GENOVA (390 km)                                                                                                                 
Mic dejun. Zi libera la dispozitia turistilor sau optional (35 euro) excursie pe Coasta de Azur. Deplasare spre Monaco unde, dupa vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port si faimosul Cazino. Urmeaza Nice pt. o plimbare pe Promenade des Anglais, iar la întoarcere, oprire în San Remo, replica statiunilor exclusiviste în "varianta” italiana. Cazare în zona Genova - Savona.

Ziua 9.  GENOVA- MILANO- VERONA
PADOVA (520 km)
Mic dejun. Deplasare spre Milano unde se viziteaza: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Plecare spre Verona pentru a adminra: Arenele Romane, Casa Julietei, Piata delle Erbe, Palatul si Mormintele Scaligerilor. Drumul continua pentru cazare în zona Padova- Udine.

Ziua 10. Udine- Graz- Budapesta (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Graz, al doilea oras din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric. Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 11. Budapesta- Bucuresti (895 km)
Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire dupa 23.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.

PRETUL INCLUDE:
• Transport cu autocar climatizat clasif. 2-4*
• 10 cazari cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
• Ghid însotitor din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• Asig. medicala, intrarile la obiective, ghiziii locali
•Telecabina la Chamonix si Matterhorn, trenuletul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein
•Optionale: Chamonix-Mont Blanc, Coasta de Azur, Croaziera la Budapesta - toate minim 30 pers.
BONUSURI::
1. GRATUIT excursia la St. Gallen, Cascada Rinului, Zurich, Lucerna.
2. 50% REDUCERE la toate excursiile optionale, exceptie croaziere.
NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Autocarul va prelua turistii sositi cu avionul si turisti de la Budapesta din / spre orasele prin care se tranziteaza România. 
3. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, asigurand vizitarea tuturor obiectivelor din program. 
4. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se viziteaza pe exterior
5. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare în camera cu doi adulti. 
6. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali. 

Grup minim 35 pers.

 
Rezerva acum !


Oferte similare