Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

CAPPADOKIA


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Bucuresti


REDUCERE :de pâna la 25% .prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza::
PRIMII 5 – 5% REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 30.01.2015 

EARLY BOOKING :5% REDUCERE pt. achitarea a 50% avans din pretul excursiei pana la 30.01.2015    .REDUCERE 3 – 10% pentru GRUPURI (minim 6 pers. Pe acelasi circuit si aceeasi data de plecare) – vezi conditii inscriere.   

REDUCERE 3 – 5% pentru CLIENTI FIDELI (minim 3 Vacante organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii sai).   
REDUCERE 3% pt. ultimele 5
locuri pe lista cu ordinea de imbarcare in autocar.

Ziua 1 Bucuresti - ISTANBUL (625 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta Ruse- Edirne- Istanbul.
În Edirne se viziteaza Moscheea Selimiye, a carei importanta e subliniata de cele patru minarete, inclusa în patrimoniul UNESCO. Sosire si cazare in zona Istanbul- Izmit.

Ziua 2 ISTANBUL- PAMUKKALE
HIERAPOLIS- ANTALYA (790 km)
Mic dejun. Plecare la Pamukkale pentru a admira imaculatele formatiuni calcaroase ("Piscina Cleopatrei”) de unde izvorasc ape termale captate în cetatea antica Hierapolis situata în apropiere. Continuam spre Antalya, renumita statiune la tarmul Mediteranei. Cazare în zona Antalya.

Ziua 3 ANTALYA- SIDE- Cascada
MANAVGAT- ASPENDOS
Mic dejun. Vizita frumoasei statiuni Side, care ofera o impresionanta “colectie” de vestigii arheologice: Teatrul Roman din sec. 2 AD, Apeductele romane si Templele lui Apollo si Diana. Urmeaza o scurta oprire la renumita cascada Manavgat si apoi admiram cel mai bine conservat teatru antic din Asia Mica, teatrul din Aspendos . Încheiem ziua cu o plimbare pietonala în centrul istoric al Antalyei (Portul Vechi). Timp liber pentru shopping în zona comerciala a orasului.  Optional croaziera pe Mediterana. Cazare în zona Antalya.

Ziua 4   ANTALYA – KONYA
KAYMAKLY (485 km)
Mic dejun. Plecare spre Konya, vechea capitala a sultanatului Selgiucid, patria dervisilor rotitori, se viziteaza ruinele Palatului Selgiucid si mormântul lui Mevlana, cel mai mare poet mistic persan, ai carui discipoli se considera dervisii. Traseul continua, pe vechiul "Drum al Matasii” via Aksaray. Vizita orasului subteran Kaymakly, loc de refugiere al primilor crestini. Seara cazare la Nevsehir.

Ziua 5   CAPPADOKIA- GOREME
UCHISAR- ANKARA (230 km)
Mic dejun. Ne aflam pe tarâmul fascinant al Cappadokiei, situat parca în afara timpului. Se viziteaza muzeul în aer liber din Valea Goreme unde multimea bisericutelor daltuite în piatra de generatii de protocrestini, alcatuiau un important centru monastic. Urmeaza apoi Uchisar, important centru turistic al regiunii. Plecare spre Ankara unde 
va vor încânta Coloana lui Iulian, Baile Romane, Moscheea Haci Bayram Camii (ridicata în sec. al XV-lea), Templul lui Augustus, Zidurile Orasului cu Turnul Otoman. Cazare în Ankara.

Ziua 6 ANKARA- ISTANBUL (445 km)
Mic dejun. Vizita la Mausoleul lui Ataturk, parintele Turciei moderne. Plecare spre Istanbul, unde vom vizita Palatul Dolmabahce situat pe malul Bosforului - simbol al maririi si decadentei imperiului otoman. Urmeaza Croaziera pe Bosfor, apoi cazare la Istanbul.

Ziua 7  ISTANBUL
Mic dejun. Întreaga zi o dedicam vizitarii metropolei care se întinde pe 2 continente: Moscheea Albastra, Biserica Sfânta Sofia, si Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul). Seara, program liber pentru vizitarea Bazarului. Cazare la Istanbul.

Ziua 8 Istanbul- BUCURESTI (625 km)
Mic dejun. Plecare din Istanbul. Se tranziteaza teritoriul Bulgariei. Sosire în Bucuresti dupa 21.30, în functie de trafic si formalitatile vamale.
 
BONUSURI::
1. GRATUIT- Tur  de Istanbul cu trecere peste BOSFOR.

2.  GRATUIT- Croaziera pe BOSFOR + SIDE si Cascada MANAVGAT
NOTE::
1. În unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
2. Ordinea cazarilor si vizitarea din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse în program. 
3. Obiectivele marcate cu caractere bold  italice se vor vizita doar pe exterior. 
4. Copiii beneficiaza de reducere pentru cazare în camera cu doi adulti. 
5. Pt. explicatii la obiectivele turistice, grupul va achita câte 10 €/ pers. în Turcia, pt. servicii de ghizi locali (obligatoriu impus prin lege).
6. TURISTII TREBUIE SA REZINTE PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTRARII ÎN TURCIA.

Grup minim 35 pers.ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care întârzie la îmbarcare.

PRETUL INCLUDE:
• Transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*, exceptând ziua a 7-a
• 7 cazari cu mic dejun în hoteluri 2- 4*; ghid însotitor din partea agentiei.

NU SUNT INCLUSE ÎN PRET:
• Asigurarea medicala si alte servicii decât cele mentionate.
• Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
Rezerva acum !


Oferte similare