Suntour
Suntour - Pagina de Facebook

ANGLIA-SCOTIA


Calatorie cu autocarTransport cu autocar din Arad


Ziua 1. Pornire din Cluj la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00. Ne deplasam pe traseul Cluj-Oradea-Passau-Nurnberg~1100 km. Vizita Passau, orasul celor 3 fluvii – plimbare prin orasul vechi – vizitam Primaria, Coltul Celor Trei Fluvii, Catedrala. Scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg.
Ziua 2. (Nurnberg-Rotterdam~612 km) Pornire din  Nurnberg. Sosire la Rotterdam, via Eindhoven. Sosire in Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului.  Seara ne imbarcam pe feribot – trecere in Marea Britanie, Scotia. Cazare pe feribot in cabine de 4 persoane. 
Ziua 3. Dimineata debarcare in Kingston upon Hull, in Scotia, Ne indreptam spre nord -  vizitam Zidul lui Adrian, zid lung de 120 km, costruit de romani pentru a opri invaziunile barbare. Oprire in Roslin pentru a admira Capela Rosslyn, capodopera arhitecturii gotice scotiene, fondata de cavalerii normanzi din familia Saint-Claire-sur-Epte, capela care in deceniile trecute a fost subiectul speculatiilor care au culminat cu filmul Codul Da Vinci. Cazare zona Edinburgh, 3 nopti. (Hull-Edinburgh~440km).
Ziua 4. Vizitam capitala Scotiei, Edinburgh, orasul vechi medieval, catedrala St. Giles, Princes Street, Castelul Holy Rood si Parlamentul Scotiei. Timp liber. Ne indreptam spre Castelul Balmoral, resedinta de vara a Reginei (atentie! Orarul de deschidere a Castelului Balmoral variaza in functie de prezenta Reginei). Cazare. (Edinburgh-Balmoral~160 km)
Ziua 5. Excursie toata ziua in Tinutul Inalt al Scotiei. Incepem activitatea noastra la Inverness, la o distilerie de Scotch Whiskey, apoi ne indreptam spre Loch Ness, in cautarea monstrului. Poposim in Fort Augustus, orasel cu un sistem complex de ecluze. Intoarcere la cazare pe un traseu deosebit de pitoresc, prin valea Glen Coe. Cazare la acelasi hotel. (~565 km)
Ziua 6. Ne indreptam spre sud. Scurta oprire la Gretna Green, la atelierul de fierarie, devenit celebru in lume pentru mariajurile ceremoniate de fierarul satului. Ne continuam drumul spre York, unde vizitam catedrala enorma, plimbare pe stradutele inguste ale orasul vechi. Timp liber. Cazare zona York. (Edinburgh-York~340 km)
Ziua 7. Ne deplasam spre sud – oprire la Cambridge, faimosul centru universitar – plimbare printre colegii – King's College cu capela si Colegiul St. John cu Puntea Suspinelor; optional punting pe Raul Cam. Cazare zona Londra, 4 nopti la acelasi hotel. (York-Londra~345 km)
Ziua 8. Vizita Londra, toata ziua, program ghidat cu timp liber inclus - tur de oras ghidat, cu autocarul partial pietonal, fara intrari (exterior) – se viziteaza zona Kensington cu Memorialul Albert, Muzeul de Istorie Naturala, Harrod's, Catedrala St. Paul’s, The City, Abatia Westminster, Parlamentul cu Big Ben, Tower, Tower Bridge, Palatul Buckingham, St. James Park, Piccadilly Circus, Piata Trafalgar. Dupa amiaza timp liber pentru London Eye, Covent Garden sau Cartierul Chinezesc Soho. Cazare.
Ziua 9. Zi libera in Londra sau *optional vizitam Windsor, rezidenta familiei regale, Palatul si Catedrala St. George, schimbul de garda (depinde de organizatori – programul se va ajusta astfel incat grupul sa vada schimbul de garda sau la Buckingham sau la Windsor). Dupamasa vizita Greenwich (program de jumatate de zi) – Meridianul 0 si Observatorul Regal, Muzeul Marinei cu Colegiul Naval. Timp liber. Cazare.
Ziua 10. Timp liber în Londra sau, *excursie optionala la Stratford-upon-Avon locul de nastere al celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor, William Shakespeare – vizita casa natala, casele Shakespeare, mormantul lui Shakespeare in Biserica Sfintei Treimi, apoi pornire spre Oxford, plimbare prin Oxford, oras universitar legendar – vizita Christ Church College, cel mai vechi colegiu din Oxford cu catedrala, biblioteca, Coridorul Pijamalelor, etc. Plimbare prin Oxford printre colegii; timp liber. Cazare. (~300 km).  
Ziua 11. Parasim Londra, poposim in minunatul orasel, Canterbury, sediul arhiepiscopului Bisericii Anglicane, vizitam catedrala, locul unde a fost asasinat arhiepiscopul Thomas Beckett. Na imbarcam pe fribot pe ruta Dover-Calais. Sosire pe  continent, ne indreptam spre Bruxelles, scurt tur panoramic cu Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis.  Cazare zona Bruxelles. (Londra-Bruxelles~360 km)
Ziua 12. Pornim spre Germania, scurta oprire in Aachen, oras balnear  din Evul Mediu, pentru a vizita Catedrala de Incoronare a 30 de imparati germani, loc de veci al lui Carol cel Mare si Relicviarul Fecioarei Maria. Cazare zona Passau-Linz. (~850 km).
Ziua 13. Pornim spre Viena -  tur panoramic al Vienei cu Donauturm, UNO City, apoi centrul istoric cu faimoasele cladiri de pe Ringstrasse – Hofburg, Maria Terezien Platz, Primaria, Parlamentul, etc. Timp liber in Viena. Pornim spre casa. Sosire in tara noaptea.(Passau-Viena~280 km; Viena-Oradea~500 km).
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 50 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, cu 5-7 zile inainte de plecare.
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2014

Tariful include:
- 11 nopti cazare la hoteluri de 2*+ si 3*(de tip Ibis/Days Inn sau similar) cu mic dejun; 1 noapte cazare pe ferribot  pe ruta Rotterdam-Hull in cabine de 4 persoane (optional cabine de 2 persoane-suprataxa 30 euro/persoana se achita exclusiv la inscriere).  Atentie! Micul dejun pe feribot nu este inclus in tarif, dar turistii au posibilitatea de a lua micul dejun la bord contra cost, la fel si cina.
- transport autocar 3*, taxe parcari si autostrazi, taxa tranzit Germania pentru autocar.
- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:
- taxa feribot Dover-Calais – 25 euro/persoana – obligatorie, platibila la inscriere
- optional supliment cabina de 2 persoane pe feribotul Rotterdam-Hull, 30 euro/persoana (platibili la inscriere-nu putem asigura ulterior)
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program: Rotterdam-Turnul Euromast~9 euro, Capela Rosslyn-9GBP, Castelul Balmoral-11GBP, Catedrala Canterbury~9GBP;  taxele de intrare sunt orientative si sunt valabile la redactarea programului.
- taxe ghizi locali in zilele 4,5,6, aproximativ: 17 GBP;
- excursiile optionale: Windsor-Greenwich – 30 euro + ~17 GBP taxa de intrare in Windsor, Greenwich-intrare libera la Observatorul Regal si la Muzeul Marinei+Casa Regnei; Startford-Oxford: 35 euro (minim 30 turisti), include transport, ghid + taxele de intrare pt Casa Natala Shakespeare ~ 15GBP, Trinity Church ~2GBP, Christ Church College~8 GBP.
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

COD.GA0000
Rezerva acum !


Oferte similare